Winkelwagen 0
 

Schuifdeurslot sets

De schuifdeurslotsets zijn beschikbaar met zowel een profielcilinder als een wc slot. Op deze manier kunt u uw schuifdeur op een veilige manier vergrendelen. De sloten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder zwart. Daardoor is er altijd een schuifdeurslot die past bij de rest van uw interieur.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeurslotsets

De schuifdeursloten van Yachtsupplier zijn beschikbaar met zowel een profielcilinder als voor de wc. Zo kunt u uw schuifdeur op een veilige manier vergrendelen. De schuifdeursloten worden geleverd met sluitplaat, rozetten, profielcilinder en uiteraard 3 bijpassende sleutels. De schuifdeursloten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal en beschikbaar in de kleuren zwart en nikkel. 

Waarom kiezen voor een schuifdeurslotset?

Een schuifdeurslot geeft uw woning extra veiligheid tegen inbraken. Daarnaast zijn de schuifdeursloten gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen en zijn ze gemakkelijk te installeren.

Service van Yachtsupplier

Heeft u advies nodig bij het selecteren van het juiste schuifdeurslot? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen u voorzien van deskundig en professioneel advies waardoor u altijd de juiste keuze maakt. U kunt ons contacteren via 0511-233013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier