Winkelwagen 0
 

Pengrendels & sluitbeugels

Op deze pagina vindt u diverse pengrendels/sluitbeugels, geschikt voor schepen en woningen. Wij bieden deurgrendels aan in verschillende afmetingen en afwerkingen. Waardoor er altijd een goede deurgrendel voor u tussen zal zitten.

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Pengrendels

Een pengrendel is geschikt om deuren, poorten of tuinhekjes te vergrendelen en ontgrendelen. Ook kunt u pengrendels gebruiken als extra preventie tegen inbraak door hem aan de binnenzijde van uw deur te monteren. De pengrendel heeft haar naam te danken aan het feit dat de grendel gebruik maakt van een pen die in de sluitbeugel geschoven wordt. 

Verschillende materialen en afwerkingen

De deurgrendels van Yachtsupplier zijn beschikbaar in de volgende afwerkingen:

De pengrendels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing. Deze zijn zeer geschikt voor gebruik in uw woning. Mocht u een grendel nodig hebben voor uw boot of jacht adviseren wij een grendel te gebruiken van rvs 316 (Inox A4). Dit materiaal is namelijk beter bestand tegen zeewater en corrosie. Deze kunt u hier vinden.

 

Losse sluitbeugel of plaat

Is uw huidige sluitbeugel aan vervanging toe? Deze bieden wij ook los aan! Deze vindt u hier.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of zoekt u naar een pengrendel die (nog) niet bij ons in het assortiment zit? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor u. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier