Winkelwagen 0
 

Insteekslot loop

Een loopslot is een slot zonder sleutelfunctie. Het wordt vooral gebruikt voor deuren waar geen extra beveiliging nodig is, zoals binnendeuren. Het slot heeft een dagschoot die u bedient met een deurklink of deurknop.

Producten 1-12 van 59

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Loop-insteeksloten

De loop-insteeksloten van Yachtsupplier zijn ideaal voor de binnendeur in uw boot, jacht of schip. Deze loopsloten beschikken enkel over een dagschoot, en kunnen daardoor dus niet op slot gezet worden. Daarom worden deze sloten vaak gebruikt op binnendeuren. Ook zijn deze deursloten verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals chroom (mat en gepolijst), messing gepolijst, rvs (geborsteld en gepolijst) en luxueus zwart.

Doornmaat en PC maat

Onze insteeksloten zijn verkrijgbaar in verschillende doorn- en pc maten.

De doornmaat is de afstand tussen de voorzijde van het slot (de voorplaat tot het hart van het kruk- of cilindergat). Wij kunnen doornmaten leveren van 30mm40mm, 50mm, 55mm, en 65mm. Hierbij is de 55mm variant de meest voorkomende en gebruikelijke doornmaat.

Linkse of rechtse draairichting?

Of een slot links- of rechtsdraaiend is, hangt af van de kant waar de deur opendraait, gezien vanaf de zijde waar de scharnieren zich bevinden. Als u voor de kant van de deur staat waar u de scharnieren ziet en de scharnieren zitten links, dan heeft u een linksdraaiend (DIN links) slot nodig. Zitten de scharnieren rechts, dan heeft u een rechtsdraaiend (DIN rechts) slot nodig.

Hoe plaatst u een loopslot?

Het plaatsen van een loopslot is simpel als u de volgende stappen volgt:

  1. Bepaal waar het loopslot op de deur moet komen en markeer die plek.
  2. Meet de doornmaat van het slot en boor een gat op de gemarkeerde plaats voor de deurklink.
  3. Steek het loopslot in de uitsparing van de deur en zet het slot goed vast.
  4. Bevestig de sluitplaat aan de deurpost zodat de dagschoot er vlot in valt als u de deur sluit.
  5. Steek de krukstift door het loopslot en zet de deurklink vast aan de krukstift.

Service van Yachtsupplier

Indien u vragen heeft over onze insteeksloten, of wenst u advies bij het maken van de beste keuze? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is deskundig op het gebied van jacht-, scheeps en meubelbeslag, en zal samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier