Winkelwagen 0
 

Sluitring

Sluitringen worden gebruikt om de druk van een schroef of moer gelijkmatig te verdelen over het oppervlak waar de schroef of moer op wordt bevestigd. Hierdoor voorkomt het beschadiging aan het materiaal waar de sluitring op bevestigd wordt.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

RVS Sluitringen

Sluitringen, ook wel carroseriering genoemd, zijn ringen die geplaatst worden tussen de schroef of moer en het materiaal dat bevestigd dient te worden. Door deze ring te plaatsen wordt de druk gelijkmatig verdeeld over het oppervlak, wat beschadiging voorkomt. De sluitringen worden geleverd in handige verpakkingen van 100 stuks.

RVS 304 (Inox A2) of RVS 316 (Inox A4)?

De keuze uit RVS 304 (Inox A2) of RVS 316 (Inox A4) is afhankelijk van de situatie waar je de sluitringen wilt gaan gebruiken. Wanneer je sluitringen nodig hebt voor je (op zeegaande) boot adviseren wij altijd om het RVS 316 (Inox A4) materiaal te gebruiken. Dit materiaal is namelijk beter bestand tegen zout zeewater en corrosie dan RVS 304 (Inox A2). In veel andere situaties volstaat het gebruik van RVS 304 (Inox A2).

Hoe plaats ik een sluitring?

Je plaatst een sluitring samen met een moer om te zorgen dat de moer niet losdraait. De veerring komt op de bout, direct tegen het materiaal dat je wilt bevestigen. Daarna bevestig je de moer boven de sluitring. Zo zit alles stevig vast.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze producten of service? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen samen met jou op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor jouw situatie. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier