Winkelwagen 0
 

Dek-ontluchters

Een dekontluchter, ook wel dekventilator genoemd, zorgt ervoor dat vocht niet ophoopt aan boord van je boot of kajuit. Onze dekontluchters zijn verkrijbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd een dekontluchter is die past bij jouw situatie. Bekijk hier ons volledige assortiment.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dek-Ontluchters

Goede ventilatie aan boord is cruciaal, en onze dek-ontluchters bieden hier de perfecte oplossing voor. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en gemaakt van rvs 304 (inox A2) en rvs 316 (inox A4), waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

Voordelen van een Dek-Ontluchter

Een kwalitatieve dek-ontluchter draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat op je boot. Het helpt vocht en schimmelvorming te voorkomen, vooral tijdens de winterstalling wanneer temperatuurverschillen groot kunnen zijn. Alle dek-ontluchters van Yachtsupplier zijn gemaakt van roestvrij staal, wat de levensduur verlengt en roest voorkomt.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen of wil je advies bij het kiezen van de meest geschikte dek-ontluchter voor jouw situatie? Onze klantendienst helpt je graag verder. Je kunt ons bereiken op +31 (0) 511 233 013 of via e-mail op info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier