Winkelwagen 0
 

Veerring

Veerringen zorgen ervoor dat onderdelen zoals moeren niet loskomen door trillingen. Ze zijn dus belangrijk voor elke klus waarbij bevestiging nodig is. Onze veerringen zijn van hoge kwaliteit roestvrij staal (Inox A2) en dankzij het DIN 127 B ontwerp bieden ze een goede grip en stabiliteit.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veerringen

De veerringen van Yachtsupplier zijn gemaakt van roestvrij staal 304 (A2). Ze worden verkocht in verpakkingen van 100 stuks en zijn er in verschillende maten volgens het DIN 127 B ontwerp. Dit zorgt voor een betrouwbare grip en stabiliteit. Veelgebruikte maten zijn M8 en M10.

Wanneer gebruik ik een veerring?

Veerringen voorkomen dat bevestigingsmiddelen loskomen door trillingen. Ze zorgen voor constante druk op de bevestiging, zodat deze stevig blijft zitten. Ze zijn dus essentieel bij elke bevestigingsklus.

Hoe plaats ik een veerring?

U plaatst een veerring samen met een moer om te zorgen dat de moer niet losdraait. De veerring komt op de bout, direct tegen het materiaal dat u wilt bevestigen. Daarna bevestigt u de moer boven de veerring. Zo zit alles stevig vast.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over onze producten of service? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of mail naar info@yachtsupplier.be. Wij staan voor u klaar! Klantenservice is voor ons heel belangrijk. Met onze 1.900 beoordelingen en meer dan 40.000 bestellingen zijn we trots dat we onze klanten goed kunnen helpen.

Op zoek naar andere maten of materialen?

Zoekt u een andere maat of materiaal veerring? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder

Copyright © 2024 Yachtsupplier