Winkelwagen 0
 

Deurvastzetters magnetisch

Magnetische deurvastzetters staan ook bekend als deurmagneten. Dankzij deze magnetische vastzetting blijft de deur steeds open, zelfs bij sterke wind of wanneer ze gebruikt worden op een boot bij ruw water. De deurmagneten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en materialen, waaronder rvs 316 (inox A4).

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurmagneten

Magnetische deurvastzetters, ook wel deurmagneten genoemd, voorkomen dat openstaande deuren dichtslaan. Ze worden zowel op boten als in woningen gebruikt om te verluchten. Zo kunt u veilig frisse lucht in uw woning laten zonder het risico dat deuren beschadigen door bijvoorbeeld de wind.

Voordelen van magnetische deurvastzetters

Magnetische deurvastzetters zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw woning of boot. Dankzij het magnetische mechanisme zijn ze bijzonder gebruiksvriendelijk: een deur blijft moeiteloos open staan, zelfs bij sterke wind of op een schommelende boot. Bovendien voegen ze, door hun strakke design, een subtiele verfijning toe aan elke ruimte waarin ze worden geplaatst. Zo combineert u functionaliteit moeiteloos met een fraaie uitstraling.

Materialen en afwerkingen

De magnetische deurvastzetters van Yachtsupplier zijn vervaardigd uit volgende materialen:

Voor gebruik op een boot raden wij aan om te kiezen voor rvs 316 (inox A4). Dit materiaal is extra bestand tegen corrosie door zeewater en is daardoor de meest duurzame keuze.

Naast de materiaalkeuze, kunt u ook kiezen uit diverse afwerkingen. Zo vindt u steeds een deurvastzetter die past bij uw interieur. Met behulp van de handige filters aan de linkerzijde van uw scherm, vindt u snel de gewenste deurvastzetter.

Service van Yachtsupplier

We bieden magnetische deurvastzetters in diverse maten en afwerkingen. Bekijk hier ons volledige assortiment magnetische deurvastzetters. Heeft u vragen over een deurvastzetter? Aarzel dan niet om ons te bellen op +31 (0) 511 233 013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier