Winkelwagen 0
 

Patentbouten

Voor het vinden van kwalitatief hoogwaardige patentbouten bent u bij Yachtsupplier aan het juiste adres! Patentbouten zijn speciaal ontworpen bouten die een belangrijke rol spelen bij de montage van deurbeslag. Door hun unieke vorm zorgen ze voor een veilige verbinding tussen de deur en het te bevestigen deurbeslag, zoals deurkrukken en scharnieren.

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Patentbouten

Patentbouten zijn speciaal ontworpen bouten die een belangrijke rol spelen bij de beveiliging en montage van deurbeslag. Met hun unieke vorm en ontwerp zorgen ze voor een veilige verbinding tussen de deur en het beslag, zoals deurkrukken en scharnieren. In de wereld van deurinstallaties staan patentbouten bekend om hun betrouwbaarheid en weerstand tegen onbevoegde sabotage.

Veiligheid en beveiliging

Patentbouten zijn anders dan gewone bouten omdat ze zo zijn gemaakt dat ze moeilijk te verwijderen zijn. Door de platte kant aan de bovenkant kunnen ze niet zomaar ronddraaien. Zonder het juiste gereedschap krijg je ze bijna niet los. Dit maakt ze extra veilig, vooral voor buitendeuren waar je echt wilt dat ze goed dicht blijven.

Installatie en Onderhoud:

Hoewel patentbouten zijn ontworpen voor beveiliging, is hun installatie vrij eenvoudig met het juiste gereedschap. Het is belangrijk om de juiste maat en type bout te kiezen voor de specifieke toepassing om optimale prestaties te garanderen. Regelmatige inspectie van de bouten, vooral op deuren die vaak worden gebruikt, kan helpen om eventuele slijtage op te sporen en de levensduur van het deurbeslag te verlengen.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor u. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail ons op info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier