Winkelwagen 0
 

Insteekslot profielcilinder

Een cilinderslot zorgt voor een betrouwbare en goede beveiliging van uw schip, jacht of boot. Een profielcilinder insteekslot onderscheid zich ten opzichte van andere sloten, door de hoge mate van beveiliging. Ontdek hier ons volledige assortiment profielcilinder insteeksloten!

Producten 1-12 van 98

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Profielcilinder Insteeksloten voor boten, schepen en jachten

Onze profielcilinder insteeksloten zijn zeer geschikt voor gebruik op de deur van je boot, jacht of schip. Ze zijn dunner en smaller dan standaard insteeksloten, waardoor ze perfect passen op de deuren van boten en schepen, die vaak dunner zijn dan normale deuren. Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment sloten met verschillende afwerkingen, draairichtingen, materialen en diktes. Gebruik de filters op de categoriepagina om snel het slot te vinden dat je nodig hebt!

Doornmaat en PC maat

Onze insteeksloten zijn verkrijgbaar in verschillende doorn- en pc maten.

De doornmaat is de afstand tussen de voorzijde van het slot (de voorplaat tot het hart van het kruk- of cilindergat). Wij kunnen doornmaten leveren van 30mm, 37mm, 40mm, 45mm, 50mm, 55mm, 65mm en 80mm. Hierbij is de 55mm variant de meest voorkomende en gebruikelijke doornmaat.

De PC-maat van een slot is de hart-op-hart afstand tussen het krukgat en de profielcilinder, of in het geval van een badkamer of toiletdeur de hart-op-hart afstand tussen het krukgat en de slotstift. Wij leveren sloten met de volgende PC-maten: 55mm, 60mm, 72mm, 75mm en 95,9mm.

Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina om zo eenvoudig je gewenste insteekslot te vinden.

Kenmerken van profielcilinder insteeksloten

Profielcilinder sloten onderscheiden zich tegenover andere sloten door de hoge mate van beveiliging die ze bieden. Cilindersloten zijn er namelijk op gemaakt om alleen met de juiste sleutel geopend te kunnen worden, en zijn daardoor ook erg moeilijk open te breken. 

Linkse of rechtse draairichting?

Of een slot links- of rechtsdraaiend is, hangt af van de kant waar de deur opendraait, gezien vanaf de zijde waar de scharnieren zich bevinden. Als je voor de kant van de deur staat waar je de scharnieren ziet en de scharnieren zitten links, dan heb je een linksdraaiend (DIN links) slot nodig. Zitten de scharnieren rechts, dan heb je een rechtsdraaiend (DIN rechts) slot nodig.

Service van Yachtsupplier

Indien je vragen hebt over onze profielcilinder insteeksloten, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier