Winkelwagen 0
 

Raambeslag

Bent u op zoek naar raambeslag? Bij Yachtsupplier vindt u een uitgebreid assortiment van hoogwaardig raambeslag.  Ons raambeslag is beschikbaar in diverse materialen, afwerkingen, lengtes, breedtes en diktes, waardoor u de ideale keuze kunt maken voor uw project. Ontdek ons ruim aanbod aan raambeslag en vind de juiste oplossing voor uw behoeften bij Yachtsupplier.

Producten 1-12 van 97

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Raambeslag

Wij leveren raambeslag van uitstekende kwaliteit materialen en afwerkingen. We kunnen de volgende materialen aanbieden: chroom, messing, nikkel, nylon, rvs, rvs 304, staal en verzinkt.

Wat is raambeslag?

In deze categorie vindt u het volgende:

 • Raamuitzetters
  • Raamuitzetters zijn toestellen die dienen om ramen te openen en te sluiten. Ze worden doorgaans aan de zijkanten van ramen bevestigd en laten gebruikers toe de raamopening naar voorkeur te regelen. Deze mechanismen zijn specifiek ontworpen om een optimale luchtcirculatie en verluchting in een ruimte te bevorderen, zonder dat het raam volledig open moet.
 • Stuurhuis daktrekkers
  • Een daktrekker voor het stuurhuis, ook gekend als een stuurhuisdaktrekker, is een essentieel mechanisme op boten om luiken, ramen en het dak van het stuurhuis stevig te verankeren. Vervaardigd uit duurzame materialen zoals roestvrij staal of messing, kunnen ze de krachten van wind en water trotseren. Met hendels, sluitingen of vergrendelingsmechanismen bieden ze een betrouwbare fixatie om de veiligheid en bescherming van het interieur van de boot te garanderen, ongeacht de omstandigheden op zee.
 • Raamvalschaar
  • Een raamvalschaar is een mechanisch instrument dat ingezet wordt om een raam in een gekantelde stand te zetten, zodat er luchtverversing mogelijk is terwijl het raam dicht blijft. Dankzij de aanpasbaarheid van de raamvalschaar kan de gebruiker de gewenste hoek van de raamopening instellen.
 • Raamsluiting
  • Een raamsluiting is een veiligheidsmechanisme dat op ramen bevestigd wordt om te vermijden dat ze van buitenaf geopend kunnen worden. Het bestaat uit een metalen beugel die aan het raamkader is vastgemaakt, en een metalen plaat die aan het beweegbare raam is vastgemaakt. Door het plaatje in de beugel te schuiven, kan het raam stevig dicht blijven, maar het kan ook losgemaakt worden om het raam te openen.
 • Patrijspoort hanger
  • Een patrijspoorthanger is een sierlijk voorwerp dat gebruikt wordt om patrijspoorten, ook gekend als scheepsramen, op te hangen aan boord van schepen. Meestal vervaardigd van metaal, zoals messing, heeft het een ringvormig design dat aan de bovenzijde van de patrijspoort wordt vastgemaakt. De hanger heeft zowel een functioneel doel, namelijk het openhouden van de patrijspoort, als een decoratief element om een maritiem thema te versterken.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over het kiezen of plaatsen van raambeslag? Wij staan voor u klaar om u verder te helpen! Voor advies kunt u ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 511 233 013, of stuur ons een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier