Winkelwagen 0
 

Kikkers en bolders

Op zoek naar nieuwe kikkers (ook wel cleats genoemd) en bolders voor je boot? Ontdek ons uitgebreide assortiment kikkers en bolders in diverse lengtes en afwerkingen. Al onze bolders en kikkers zijn vervaardigd uit zeewaterbestendig rvs 316 (inox A4) materiaal.

Producten 1-12 van 75

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bolders en kikkers

Onze bolders en kikkers zijn gemaakt van topkwaliteit rvs 316 (inox A4). Dit materiaal is bestand tegen zeewater, waardoor er geen corrosie optreedt na contact met zout zeewater. Naast de glanzende rvs bolders en kikkers, hebben we ook een matte afwerking. Een matte afwerking geeft je boot een extra luxe uitstraling.

In deze categorie vind je:

Wat is het verschil tussen kikkers en bolders?

Kikkers hebben een kleiner bevestigingspunt en zijn daarom vaak minder geschikt om je boot mee vast te leggen, zeker bij grotere boten of bij ruw weer. Ze worden vooral gebruikt om fenders aan te bevestigen of om lijnen vast te zetten. Bolders daarentegen hebben een groter bevestigingsoppervlak en zijn ideaal om je boot stevig vast te leggen.

Wat zijn kikkers?

Met kikkers kan je je boot veilig vastmaken aan een steiger. Ze hebben een dubbele haak voor het bevestigen van een touw en zijn perfect voor zeilboten en motorboten.

Wat zijn bolders?

Bolders zijn stevige bevestigingspunten op een schip of kade om een boot of jacht aan vast te maken. Ze hebben afgeronde hoeken om slijtage te voorkomen.

Wat zijn fenderhouders?

Onze fenderhouders zorgen voor een nette opslag van je fenders, wat bijdraagt aan de veiligheid aan boord. Ze zijn beschikbaar in rvs 304 (inox A2) en rvs 316 (inox A4).

Voordelen van RVS 316 (inox A4)

RVS 316 (inox A4) is zeewaterbestendig en bestand tegen verschillende vormen van corrosie. Het is duurzamer dan andere materialen zoals aluminium. Dankzij de toevoeging van 2% molybdeen is het ook beter bestand tegen chloriden.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over het kiezen van de juiste bolders, kikkers of fenderhouders? We helpen je graag! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier