Winkelwagen 0
 

Bolders

Zoek je bolders (ook wel meerpaal genoemd) voor je boot, jacht, zeilboot of steiger? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan rvs (inox) bolders in diverse afwerkingen en types.

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rvs (inox) bolders

Een bolder zorgt ervoor dat je je boot veilig kunt vastmaken aan een kade of steiger. Dit doe je door de touwen rond de bolder vast te wikkelen, waardoor je boot op zijn plaats blijft.

De bolders van Yachtsupplier zijn gemaakt van het sterke rvs 316 (inox A4) materiaal. Dit materiaal is bestand tegen zeewater, waardoor er geen corrosie optreedt na contact met zout zeewater. Naast de standaard gepolijste rvs (inox) bolders, hebben we ook bolders met een matte afwerking. Bovendien vind je bij ons ook kikkers en fenderhouders.

Waarom kiezen voor bolders?

Bolders in rvs (inox) zijn steviger dan kikkers. Met een bolder kan je je boot, jacht of zeilboot steviger aan een steiger vastmaken. Bovendien kan je je bolders op je boot plaatsen om deze aan de kade te leggen.

Welk type bolder heb ik nodig?

Yachtsupplier biedt diverse bolders aan. Het type bolder dat je kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Sommige bolders zijn inklapbaar en kunnen mooi weggewerkt worden op jouw boot, jacht of zeilboot, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Waarom kiezen voor rvs 316 (inox A4) bolders?

We raden aan om te kiezen voor bolders van rvs 316 (inox A4) materiaal. Dit materiaal is zeewaterbestendig en bestand tegen spanningscorrosie en putcorrosie. Rvs 316 bevat 2% molybdeen, wat de legering minder gevoelig maakt voor chloriden.

Service van Yachtsupplier

Weet je niet precies welk type bolder je nodig hebt, of zoek je een ander type bolder? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier