Winkelwagen 0
 

Deurvastzetters met valhaak

Met deze handige deurvastzetter met valhaak kunt u heel eenvoudig de deur van uw boot, schip, jacht of woning open houden, zonder het risico op schade aan uw deur of wand. Deze deurvastzetters kunt u gebruiken voor zowel binnen als buiten en zijn beschikbaar in diverse maten, lengtes en materialen, waaronder rvs 316 (A4). De deurvastzetters van Yachtsupplier zijn beschikbaar in verschillende finishes, waaronder zwart, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur!

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurvastzetter met valhaak

Met de handige deurvastzetter met valhaak van Yachtsupplier kunt u op een simpele manier de deur open houden. Deze deurvastzetter kan zowel gebruikt worden op boten of jachten, als in huizen. Zo kunt u veilig uw huis door laten luchten, zonder het risico te lopen op schade door dichtslaande deuren. Naast de deurvastzetter met valhaak biedt Yachtsupplier ook magnetische deurvastzetters aan!

Materiaal

De deurvastzetters met valhaak zijn beschikbaart in de volgende materialen:

Voor het gebruik op een boot of in kustgebieden adviseren wij om te kiezen voor rvs 316. Dit materiaal heeft een extra corrosiebestendigheid tegen zeewater en is hierdoor de beste en meest duurzame optie.

Afwerkingen

Naast de keuze uit messing of rvs heeft u ook de keuze uit verschillende afwerkingen, welke zijn:

Hierdoor vindt u altijd een deurvastzetter die past bij uw interieur!

U kunt eenvoudig uw gewenste deurvastzetter vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina!

Losse deurplaat

Is uw huidige deurplaat aan vervanging toe? Wie bieden ook losse tegenplaatjes aan! Deze vindt u hier.

Service van Yachtsupplier

Zijn er vragen over onze producten of service, neem vooral contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer +31 (0) 511 233 013, of stuur ons een mail naar info@yachtsupplier.be Daarnaast kunt u tijdens werkdagen tussen 08:30 en 17:00 ook contact opnemen via onze live chat. We helpen u graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier