Winkelwagen 0
 

Hettich stelpoten

De stelpoten, ook wel keukenstelpoot, kaststelpoot of plintvoet genoemd, van Hettich zijn de vertrouwde keuze. Door de hoogwaardige kwaliteit kunststof hebben de stelpoten van Hettich een draagvermogen tot wel 450kg per stelpoot. Ontdek hier ons volledige assortiment Hettich stelpoten!

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hettich stelpoten

Hettich stelpoten zijn verstelbare poten die onder meubels worden gemonteerd om stabiliteit en een gewenste hoogte te bieden. Deze stelpoten zijn ideaal om kasten, tafels en andere meubelstukken waterpas neer te kunnen zetten. De stelpoten zijn eenvoudig bij te stellen door de stelpoot te draaien.

Waarom kiezen voor Hettich stelpoten?

Hettich is een gerenommeerd merk dat bekend staat vanwege haar kwaliteit, en de lange levensduur van haar producten. Door te kiezen voor Hettich kiest u voor een betrouwbare en langdurige oplossing voor je meubels. De stelpoten van Hettich bieden een draagvermogen tot wel 450kg per stelpoot!

Verschillende maten

De stelpoten van Hettich worden in verschillende maten en grootten aangeboden bij Yachtsupplier. Zo is er altijd een stelpoot beschikbaar die bij uw klus past.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste stelpoten? Neem gerust contact op met onze klantendienst! Ons team van experts zullen u voorzien van advies zodat u altijd de juiste keuze maakt! U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier