Winkelwagen 0
 

Ankers

Op deze pagina vindt u diverse ankers, geschikt voor uiteenlopende types schepen. Ons assortiment bevat ankers met gewichten variërend van 0,5 tot 30 kilo, waardoor u zeker een passende keuze zult vinden. Naast ankers, kunt u bij ons ook terecht voor ankerkettingen, karabijnhaken en overige toebehoren.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

RVS (inox) ankers van Yachtsupplier

Wij bieden een gevarieerd assortiment rvs (inox) ankers voor uw boot. U kunt kiezen uit ploeg, Lee, paraplu, werp en Danforth-ankers. Al deze ankers zijn vervaardigd uit hoogwaardig rvs 316 (inox A4) materiaal. Dit materiaal is uiterst duurzaam en bestand tegen zeewater, waardoor ze een lange levensduur hebben. Of u nu een anker zoekt voor een visboot, een sloep of een schip; bij Yachtsupplier vindt u altijd de juiste oplossing. Onze modellen omvatten:

Werpankers

Onze werpankers zijn ideaal voor het aanmeren. Ze zijn beschikbaar in gewichten van 0,5kg tot 3,0kg en zijn gemaakt van rvs 316 (inox A4). Dankzij hun lichte gewicht en robuuste materiaal zijn ze eenvoudig te hanteren en op te bergen.

Paraplu ankers

Paraplu ankers zijn inklapbaar en vooral populair bij kleinere boten en rubberboten. Met een rvs (inox) paraplu anker kunt u gemakkelijk en snel aanmeren, ideaal voor een korte pauze of een zwemmoment. Bovendien zijn onze paraplu ankers ook als hekanker te gebruiken.

Danforth ankers

Danforth ankers zijn plaatankers. Ze zijn bijzonder efficiënt voor hun gewicht en zijn het meest geschikt voor zachte bodems zoals modder of zand. Het is een verstelbaar plaatanker en is beschikbaar in gewichten van 7 tot 30 kilo.

Lee ankers

Lee ankers graven zich snel in, vooral in modderige en zandige bodems. Dit type anker staat ook bekend als 'Bruce anker'. Het heeft een vaste schacht. We hebben diverse maten Lee ankers, variërend van 1 tot 30 kilo, zodat er altijd een geschikt Lee anker voor uw situatie is.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van het juiste anker voor uw boot? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team van specialisten zal samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor u. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of e-mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier