Winkelwagen 0
 

Garderobe beslag

Wij beschikken over een ruim assortiment garderobe beslag bestaande uit hoed en jashaken, kophaken, plafondhaken, handdoekhaken, kledingroedes en uittrekbare kledingrekken. Daardoor kan je bij ons gemakkelijk je hele garderobe een nieuwe look geven. Bekijk hier ons hele assortiment garderobebeslag.

Producten 1-12 van 116

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Garderobebeslag

Maak uw kast compleet. Wij hebben een ruim assortiment garderobe beslag, bestaande uit:

Welke soorten jashaken zijn er?

In ons assortiment hebben we jashaken (ook wel kapstokhaken genoemd) in enkele (1 jashaak) en dubbele (2 jashaken) uitvoering. De dubbele jashaken worden soms ook wel 2-armig genoemd, deze zijn te herkenenn aan de 2 dragers. Voor elke garderobe is er wel een geschikte kapstok te vinden. 

Hoe hoog monteer ik mijn jashaak?

Een kapstok aan de muur wordt veelal 170-175 cm boven de grond gemonteerd, vanaf de onderkant gemeten. Uiteraard kan je zelf bepalen hoe hoog je de kapstok hangt, afhankelijk van wie de kapstok veel gebruikt.

Hoe ver moeten kapstoken uit elkaar hangen?

Ons advies is om minimaal een afstand van 17cm aan te houden. Voor scholen is de afstand van 17cm gebaseerd op de regelgeving van de GGD. Hierdoor is er genoeg ruimte op de kapstok om je jas op te hangen wanneer er al meerdere jassen hangen. 

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het selecteren van het juiste garderobebeslag? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Wij zullen je voorzien van deskundig advies waardoor je altijd de juiste keuze maakt. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier