Winkelwagen 0
 

Stelpoten - Extra voordelig

Stelpoten, ook wel verstelpoten genoemd, zijn verstelbare poten die dienen om meubels, kasten of machines waterpas te zetten op oneffen oppervlakken. Ze zorgen voor stabiliteit en kunnen de hoogte van het object aanpassen naar wens. Ontdek hier ons assortiment stelpoten!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budget stelpoten

Stelpoten, ook wel verstelpoten genoemd, zijn verstelbare poten die dienen om meubels, kasten of machines waterpas te zetten op oneffen oppervlakken. Ze zorgen voor stabiliteit en kunnen de hoogte van het object aanpassen naar wens. De budget stelpoten van Yachtsupplier zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat voor een lage prijs!

Hoe plaats ik een stelpoot?

Hoe plaats ik een stelpoot? Monteer eerst de montageblokken aan de onderkant van de kast. Hierna kunt u de stelpoten in het montageblok plaatsen. U kunt ook een plint aan een stelpoot bevestigen door gebruik te maken van onze plinthouder (plintclip).

Hoeveel draagvermogen heeft een stelpoot?

De budget stelpoten hebben een draagvermogen van 250kg per stelpoot.

Waarom kiezen voor de budget stelpoten van Yachtsupplier?

De budget stelpoten van Yachtsupplier hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. Deze stelpoten zijn niet alleen vriendelijk voor uw portemonnee, maar hebben ook een hoog draagvermogen en een lange levensduur. Daarnaast zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van huishoudelijke meubels tot industriële machines. Daardoor zijn de budget stelpoten van Yachtsupplier altijd geschikt voor uw klus.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste stelpoten? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Wij zullen u voorzien van deskundig advies, waardoor u altijd de beste keuze maakt. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier