Winkelwagen 0
 

Insteekslot klavier

Onze klavierinsteeksloten zijn zeer geschikt voor gebruik op uw boot, jacht of schip. Deze insteeksloten zijn dunner en smaller dan gebruikelijke insteeksloten, waardoor ze beter passen in dunnere deuren, die vaak gebruikt worden op boten en jachten. Bekijk hier ons ruime assortiment klavierinsteeksloten!

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Klavierinsteekslot

Een klavierinsteekslot is een traditioneel en betrouwbaar type slot dat voornamelijk wordt gebruikt voor binnendeuren. Het kenmerkt zich door het gebruik van een sleutel met een uniek klavierprofiel, wat zorgt voor een veilige afsluiting van uw deur. Deze insteeksloten zijn smaller en dunner dan normale insteeksloten, wat ze erg goed geschikt maakt voor gebruik op uw boot of jacht, aangezien hier vaak dunnere deuren gebruikt worden

Doornmaat en PC maat

Onze insteeksloten zijn verkrijgbaar in verschillende doorn- en pc maten.

De doornmaat is de afstand tussen de voorzijde van het slot (de voorplaat tot het hart van het kruk- of cilindergat). Wij kunnen doornmaten leveren van 30mm, 37mm, 50mm en 55mm.Hierbij is de 55mm variant de meest voorkomende en gebruikelijke doornmaat.

De PC-maat van een slot is de hart-op-hart afstand tussen het krukgat en de profielcilinder, of in het geval van een badkamer of toiletdeur de hart-op-hart afstand tussen het krukgat en de slotstift. Wij leveren sloten met de volgende PC-maten: 55mm en 75mm

Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina om zo eenvoudig uw gewenste insteekslot te vinden.

Linkse of rechtse draairichting?

Of een slot links- of rechtsdraaiend is, hangt af van de kant waar de deur opendraait, gezien vanaf de zijde waar de scharnieren zich bevinden. Als je voor de kant van de deur staat waar je de scharnieren ziet en de scharnieren zitten links, dan heb je een linksdraaiend (DIN links) slot nodig. Zitten de scharnieren rechts, dan heb je een rechtsdraaiend (DIN rechts) slot nodig.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over onze klavierinsteeksloten of wilt u advies over welk slot het beste bij uw behoeften past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen op +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier