Winkelwagen 0
 

Spider hinges

Spider Hinges zijn scharnieren met meerdere armen, waardoor deze lijken op de pootjes van een spin. Hier komt dan ook de naam spider hinge vandaan. Een uniek kenmerk van de spider hinge is dat deze een openingshoek heeft tot wel 179° graden. De spider hinges worden veelal gebruikt voor deuren, luiken en verschansing deuren, en kunnen gecombineerd worden met een gasveer.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spider Hinges RVS 316 (Inox A4)

Spider Hinges zijn scharnieren met meerdere armen. Deze armen lijken op de pootjes van een spin, en daar komt dan ook de naam 'Spider Hinge' vandaan. 

Openingshoek

Een kenmerkend voordeel van de spider hinge is dat deze een grote openingshoek heeft tot wel 179° graden. Daardoor zijn Spider Hinges ideaal voor gebruik bij deuren, luiken en verschansing deuren. Ook kunnen de Spider Hinges gebruikt worden in combinatie met een gasveer. Dit maakt de Spider Hinge een 

Geschikt voor gebruik op zee

Al onze Spider Hinges zijn gemaakt van het zeewaterbestendige materiaal RVS 316 (Inox A4). Dit materiaal is zeer goed bestand tegen zoute zeelucht- en water. Daardoor kan je lang gebruik maken van de Spider Hinge, ook bij gebruik op zee.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze Spider Hinges, of wens je advies bij het kiezen van de juiste Spider Hinge, of heb je een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij helpen je graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier