Winkelwagen 0
 

Hol halfrond

Met een schuurlijst voorkom je dat er krassen, deuken en andere beschadigingen op je boot komen. Alle stootlijsten van Yachtsupplier zijn gemaakt van het zeewaterbestendige RVS 316 (Inox A4) materiaal. Daardoor blijft de stootlijst in goede staat, en kan je hem lang gebruiken. Naast de holle halfronde variant, bieden wij ook massief vlakke en massief halfronde schuurlijsten aan.

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Massief hol halfronde schuurlijst

De schuurlijsten (ook wel stootlijst of stootrand genoemd) van Yachtsupplier zijn een perfecte match voor jouw boot. Dankzij de verschillende afmetingen van de massief halfronde schuurlijsten vind je altijd een model dat bij jouw behoeften past. Alle schuurlijsten zijn gemaakt van rvs 316 (inox A4), wat zorgt voor een optimale zeewater- en corrosiebestendigheid.

Verschillende afmetingen

De schuurlijsten zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, breedtes en afmetingen. Zo zijn de stootlijsten beschikbaar in lengtes van 150 millimeter tot en met 3 meter lang, en in breedtes van 10 tot en met 32 millimeter. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina, om zo gemakkelijk jouw gewenste schuurlijst te vinden.

Waarom kiezen voor rvs 316 (inox A4) en niet voor aluminium?

Bij Yachtsupplier bieden ze alleen rvs (Inox) stootlijsten voor jouw boot. Deze zijn namelijk een stuk beter bestand tegen zout zeewater, ten opzichte van aluminium. Ook zijn rvs 316 (inox) stootlijsten sterker en krasbestendiger dan aluminium stootlijsten. Dit zorgt ervoor dat de rvs stootlijsten al met al een betere keuze voor jou zijn dan aluminium stootlijsten.

Klantendienst van Yachtsupplier

Heb je vragen of wens je advies over de producten? Het deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij jouw keuze. Neem gerust contact op via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier