Winkelwagen 0
 

Schuifdeur fixatie set

Schuifdeur fixatie sets worden gebruikt om schuifdeuren in een bepaalde positie vast te zetten (fixeren), zodat deze niet onbedoeld opengaat of sluit. Deze fixatie-sets kunnen zowel gebruikt worden op boten of jachten, als binnenshuis om schuifdeuren op zijn plaats te houden. De fixatie sets zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeur fixatie sets

Schuifdeur fixatie sets worden gebruikt om schuifdeuren in een bepaalde positie vast te zetten (fixeren), zodat deze niet onbedoeld opengaat of sluit. Deze fixatie-sets kunnen zowel gebruikt worden op boten of jachten, als binnenshuis om schuifdeuren op zijn plaats te houden. De schuifdeur fixatie sets zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing, en zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder chroom en gepolijst messing.

Wat betekent stuurboord en bakboord?

Stuurboord verwijst naar de rechterzijde van het schip en bakboord naar de linkerzijde. Bij de fixatie-set rechts (stuurboord) ligt het draaipunt aan de linkerkant, waardoor de fixatie naar rechts toedraait. Bij de fixatie-set links (bakboord) ligt het draaipunt aan de rechterkant, waardoor de fixatie naar links toedraait.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste fixatieset, of heeft u juist een hele andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team van experts zal samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing voor u. U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013, of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier