Winkelwagen 0
 

Ladegeleider Zwart gedeeltelijk uittrekbaar

De zwarte ladegeleiders (ook wel ladeschuif of laderail genoemd) van Yachtsupplier zijn de moderne touch in jouw keukenlade of ladekast, en gaan goed samen met de rest van je interieur. De ladegeleiders hebben een draagvermogen tot 25kg, en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte ladegeleiders

Deze zwarte ladegeleiders zijn gedeeltelijk uittrekbaar en hebben een draagvermogen tot wel 25kg. Door het strakke, tijdloze zwarte design passen deze ladegeleiders naadloos in de rest van je (zwarte) interieur.

Bij het bestellen van ladegeleiders bij Yachtsupplier ontvang je 2 ladegeleiders geleverd: een linker en een rechter.

Wat betekent gedeeltelijk uittrekbaar?

Gedeeltelijk uittrekbaar houdt in dat de ladegeleider gedeeltelijk uit kan schuiven. Per ladegeleider verschilt het tot welke lengte de ladegeleider uitgeschoven kan worden. Op de productpagina van de ladegeleider staat aangegeven tot welke lengte de ladegeleider uitgeschoven kan worden.

Welke lengte ladegeleider heb ik nodig?

De lengte van je ladegeleider hangt af van de lengte van je kast of lade. De lengte van de geleider is de lengte wanneer deze helemaal ingeschoven is. Daarom is dit ook de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. Door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina kun je eenvoudig je gewenste lengte selecteren.

Hoeveel draagvermogen hebben deze ladegeleiders?

Het draagvermogen van de ladegeleiders is bepaald op basis van een set ladegeleiders. De zwarte ladegeleiders hebben een maximaal draagvermogen van 25kg.

Ben je op zoek naar ladegeleiders met een hoger draagvermogen? Bekijk de ladegeleiders van Samet, Blum of Hettich!

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het selecteren van de juiste ladegeleider? Ons team van specialisten beschikt over een brede kennis op het gebied van ladegeleiders en meubelbeslag. Neem gerust contact op door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Samen zullen we op zoek gaan naar de beste oplossing voor jouw situatie!

Copyright © 2024 Yachtsupplier