Winkelwagen 0
 

Ventilatieroosters

Voor een goede ventilatie op je boot, jacht of caravan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment ventilatieroosters. Onze ventilatieroosters, ook wel verluchtingroosters genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, afwerkingen en uitvoeringen. Voor gebruik op je (op zeegaande) boot adviseren wij rvs 316 (Inox A4). Dit materiaal is namelijk zeewaterbestendig.

Producten 1-12 van 137

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ventilatieroosters

Voor een goede doorluchting in je boot, jacht, caravan of camper zijn de ventilatieroosters van Yachtsupplier zeer geschikt. Wij bieden ventilatieroosters, ook wel verluchtingsroosters genoemd, in vele verschillende materialen, afwerkingen en uitvoeringen, waardoor er altijd een rooster is die past bij jouw wensen en behoeften. 

Goede doorluchting

Een goede doorluchting is zeer belangrijk in kleine ruimtes zoals boten en caravans. Dit zorgt er namelijk voor dat opgehoopte vochtigheid of onaangename geuren kunnen ontsnappen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de lucht binnenin fris blijft, maar zorgt er ook voor dat de materialen in goede conditie blijven.

Materiaalkeuze

Welk materiaal je dient te kiezen is afhankelijk van waar de ventilatieroosters geplaatst worden. Wij adviseren om voor RVS 316 (Inox A4) te kiezen wanneer u met uw boot de (zoute) zee op gaat. Dit materiaal is namelijk beter bestendig tegen zeewater dan dat rvs 304 (Inox A2) of aluminium dat is. Wanneer je het ventilatierooster op een plek plaatst waar het niet in direct contact komt met zout water kan je gerust kiezen voor een van de andere materiaalsoorten.

Verschillende uitvoeringen ventilatieroosters

Omdat iedereen een andere smaak heeft, en een andere bestemming van het rooster leveren wij ventilatieroosters in verschillende uitvoeringen. Ons assortiment bestaat uit de volgende uitvoeringen: ventilatieroosters, rechthoek, rond, motorruimte en dek-ontluchters

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het kiezen van het meest geschikte ventilatierooster voor jouw situatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen samen met jou op zoek gaan naar de beste oplossing voor jouw situatie. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier