Winkelwagen 0
 

Roosters

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan ventilatiestrips/roosters in diverse materialen, afwerkingen en formaten. Hierdoor vind je altijd een rooster dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Onze roosters zijn verkrijgbaar in rvs 316 (inox A4) en aluminium. Voor toepassingen op boten raden wij rvs 316 (inox A4) aan vanwege de zeewaterbestendigheid en corrosiebestendigheid.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ventilatieroosters

De ventilatieroosters/strips van Yachtsupplier zijn beschikbaar in rvs 316 (inox A4) en aluminium. Daarnaast hebben we een diversiteit aan afwerkingen en afmetingen, zodat er voor elke situatie een geschikt ventilatierooster is. Deze roosters zijn veelzijdig inzetbaar, zoals op werkbladen, boven radiatoren, koelkasten, deuren, vensterbanken en uiteraard op boten.

Optimale Luchtstroom voor Elke Ruimte

Een goede doorluchting is zeer belangrijk in kleine ruimtes zoals boten en caravans. Dit zorgt er namelijk voor dat opgehoopte vochtigheid of onaangename geuren kunnen ontsnappen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de lucht binnenin fris blijft, maar zorgt er ook voor dat de materialen in goede conditie blijven.

Materiaalkeuze

Welk materiaal je dient te kiezen is afhankelijk van waar de ventilatieroosters geplaatst worden. Wij adviseren om voor RVS 316 (Inox A4) te kiezen wanneer je met je boot de (zoute) zee op gaat. Dit materiaal is namelijk beter bestendig tegen zeewater dan dat rvs 304 (Inox A2) of aluminium dat is. Wanneer je het ventilatierooster op een plek plaatst waar het niet in direct contact komt met zout water kan je gerust kiezen voor een van de andere materiaalsoorten.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over de ventilatieroosters van Yachtsupplier of wil je advies bij het kiezen van een ventilatierooster? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Je kunt ons bereiken via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier