Winkelwagen 0
 

Oplegslot

Een meubeloplegslot is een soort cilinderslot dat specifiek wordt gebruikt voor meubels zoals kasten, laden en deuren van kasten. Het wordt vaak gebruikt om de inhoud van meubels te beschermen tegen diefstal, maar kan ook gebruikt worden voor het tegengaan van openslaande (kast)deuren of lades.

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Oplegslot

Een meubeloplegslot is een soort cilinderslot dat specifiek wordt gebruikt voor meubels zoals kasten, laden en deuren van kasten. Het wordt vaak gebruikt om de inhoud van meubels te beschermen tegen diefstal of andere onbevoegde toegang, maar kan ook gebruikt worden om openslaande deuren of lades tegen te gaan.

Waarvoor dienen meubelopleg sloten?

Meubeloplegsloten dienen voornamelijk om de inhoud van meubels zoals kasten, laden, en deuren van kasten te beschermen tegen onbevoegde toegang. Ze kunnen ook worden gebruikt om de veiligheid van de inhoud te verhogen, bijvoorbeeld wanneer er waardevolle of gevoelige informatie in een kast of lade bewaard wordt. Meubeloplegsloten kunnen ook worden gebruikt om kinderen te beschermen tegen gevaarlijke inhoud in een kast, zoals medicijnen of schoonmaakmiddelen.

Hoe werkt een oplegslot?

Een oplegslot is een slot dat (in tegenstelling tot een insteekslot) op de deur wordt gemonteerd waarbij alleen de cilinder door de deur heen steekt. Hierdoor kan dit slot zijn kracht ontlenen aan de deur zelf en aan de sluitkom.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste meubeloplegslot er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier