Winkelwagen 0
 

Druksluitingen

Een druksluiting heeft een moderne oplossing voor het sluiten van meubeldeuren en schuifladen. Deze sluitingen worden vaan push-to-open genoemd omdat het systeem werkt doordat je enkel lichtjes de deur of lade hoeft in te drukken om hem te openen. Dit zorgt voor een strakke look, want er zijn geen handvatten of knoppen nodig.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Druksluitingen

Druksluitingen zijn een moderne oplossing voor het openen en sluiten van uw meubeldeuren of lades. Met het push-to-open mechanisme geeft u uw meubels een frisse en strakke uitstraling Een lichte druk is het enige dat nodig is om de deuren of laden te openen, wat ervoor zorgt dat u een naadloos en strak interieur heeft, aangezien handvaten overbodig zijn geworden!

Voordelen 

Druksluitingen zorgen voor moderniteit uit en bevorderen een strak ontwerp in uw interieur. Ze passen perfect in zowel hedendaagse als klassieke interieurstijlen en zijn zonder moeite te monteren. Daarnaast hebben de druksluitingen van Yachtsupplier het voordeel dat deze werken met een haak. Wanneer de deur gesloten wordt haakt de druksluiting vast, en wanneer deze ingedrukt wordt zal deze los gaan, waardoor de lade of deur te openen is.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over onze druksluitingen of bent u op zoek naar een bepaald type? Aarzel niet om ons te contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mail ons op info@yachtsupplier.be. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Copyright © 2024 Yachtsupplier