Winkelwagen 0
 

Hoed en Jashaken

Ben je op zoek naar nieuwe hoed-jas of kapstohaken? Wij hebben een ruim assortiment in verschillende materialen en afwerkingen, waaronder zwart, chroom en zilver. Je kunt kiezen uit een enkele of een dubbele jashaak alsook hele kapstokrekken. Bekijk hier ons volledige assortiment jashaken.

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kapstok

We hebben een ruim assortiment hoed en jashaken in verschillende materialen en uitvoeringen.

We beschikken over jashaken met de volgende afwerkingen: zwart, zilver, rvs gepolijst, messing gepolijst, nikkel mat, chroom (mat of gepolijst) en aluminium.

Je kunt eenvoudig je gewenste jashaak vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina, of door te klikken op de afwerkingen in de omschrijving.

Welke soorten kapstokken zijn er? 

In ons assortiment hebben we jashaken (kapstokdragers) in enkele (1 jashaak) en dubbele (2 jashaken) uitvoering. De dubbele jashaken worden soms ook wel 2-armig genoemd, deze zijn te herkennen aan de 2 dragers. Daarnaast beschikken we ook over een volledig kapstrokrek met 5 haakjes.

Hoe hoog monteer ik mijn kapstokdrager?

Een kapstok aan de muur wordt veelal 170-175 cm boven de grond gemonteerd, vanaf de onderkant gemeten. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe hoog u de kapstok hangt, afhankelijk van wie de kapstok veel gebruikt.

Hoe ver moeten jashaken uit elkaar hangen?

Ons advies is om minimaal een afstand van 17cm aan te houden. Voor scholen is de afstand van 17cm gebaseerd op de regelgeving van de GGD. Hierdoor is er genoeg ruimte op de kapstok om uw jas op te hangen wanneer er al meerdere jassen hangen. 

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het selecteren van het juiste garderobebeslag? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Wij zullen je voorzien van deskundig advies waardoor je de juiste keuze maakt. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

 
Copyright © 2024 Yachtsupplier