Winkelwagen 0
 

Kophaken

Een kophaak (ook wel schroefhaak of ophanghaak) is een specifiek type haak dat vaak wordt gebruikt voor het ophangen of bevestigen van voorwerpen. Het ontwerp zorgt voor een stevige grip en eenvoudige installatie. De kophaken zijn gemaakt van hoge kwaliteit messing, en gaan daardoor lang mee. Bekijk hier ons volledige assortiment.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ophanghaak

Een kophaak (ook wel schroefhaak of ophanghaak) is een specifiek type haak dat vaak wordt gebruikt voor het ophangen of bevestigen van voorwerpen. Het ontwerp zorgt voor een stevige grip en eenvoudige installatie.

Hoe monteer je een kophaak?

Een kophaak monteer je door eerst met een elektrische boor een gat voor te boren. Belangrijk hierbij is om een boorijzer te kiezen die ongeveer dezelfde diameter heeft als de steel van uw ophanghaak. Hierdoor kan je de ophanghaak handmatig in het plafond schroeven zonder dat hij plooit of breekt. Als je moeite hebt in de laatste rotaties, dan kun je de haak voorzichtig met een tang vastpakken en hem zo verder inschroeven.

Waarvoor kan ik een ophanghaak gebruiken?

Een ophanghaak (ook wel kophaak genoemd) kunt u monteren in uw plafond. Dit kan handig zijn om wandlampen, stekkers of hangend decor aan op te hangen. Bekijk de montagehandleiding op de productpagina. Wanneer u de kophaak niet goed monteert, kunt u uw plafond of hangend voorwerp beschadigen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of advies nodig bij het kiezen van de juiste kophaak? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013, of mail ons op info@yachtsupplier.be.

 
Copyright © 2024 Yachtsupplier