Winkelwagen 0
 

Oplegslot profielcilinder

Een oplegslot met profielcilinder wordt aan de binnenzijde van een deur gemonteerd en biedt extra beveiliging tegen inbraak. Dankzij de specifieke cilindervorm is het eenvoudig te bedienen met een sleutel. Het is ideaal voor buitendeuren in woningen en bedrijfspanden.

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oplegslot Profielcilinder

Een oplegslot met profielcilinder is een uitstekende keuze voor extra beveiliging van uw deur. Dit type slot wordt aan de binnenzijde van de deur gemonteerd en biedt een extra beveiligingslaag in combinatie met het gebruik van een profielcilinder.

Voordelen van oplegsloten met profielcilinder

Oplegsloten met profielcilinder combineren het gemak van een oplegslot met de veiligheid van een profielcilinder. Hierdoor is het slot niet alleen eenvoudig in gebruik, maar biedt het ook een hoge mate van beveiliging tegen inbraakpogingen. De profielcilinder zorgt ervoor dat het slot alleen met de juiste sleutel kan worden geopend.

Links-of rechtsdraaiend slot

Om te bepalen of een slot links- of rechtsdraaiend is, kijkt u naar de kant waar de deur opent. Staat u aan de kant van de deur waar u de scharnieren ziet en bevinden de scharnieren zich aan de linkerkant? Dan heeft u een linksdraaiend (DIN links) slot nodig. Als de scharnieren aan de rechterkant zitten, heeft u een rechtsdraaiend (DIN rechts) slot nodig.

Service van Yachtsupplier

Veiligheid en gemak gaan hand in hand bij Yachtsupplier. Heeft u vragen over onze oplegsloten met profielcilinder of heeft u advies nodig over de beste beveiligingsoplossing voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen en te adviseren.

Copyright © 2024 Yachtsupplier