Winkelwagen 0
 

Gasveren

Meubelgasveren zijn gasveren die worden gebruikt om het openen en sluiten van meubeldeuren en luiken te ondersteunen. Ze zorgen voor een soepele beweging en helpen om het gewicht van het meubeldeel gelijkmatig te verdelen, waardoor slijtage wordt verminderd en de levensduur van het meubelstuk wordt verlengd.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meubelgasveren

Meubelgasveren zijn gasdrukveren die worden gebruikt om het openen en sluiten van meubeldeuren en -luiken te ondersteunen. Ze zorgen voor een soepele beweging en helpen om het gewicht van het meubeldeel gelijkmatig te verdelen, waardoor slijtage wordt verminderd en de levensduur van het meubelstuk wordt verlengd.

Werking van meubelgasveren

Meubelgasveren werken op basis van samengeperst gas in een cilinder. Wanneer er druk wordt uitgeoefend, bijvoorbeeld bij het openen van een kastdeur, zorgt de gasveer voor een tegendruk. Dit maakt het openen en sluiten soepel en gecontroleerd, waardoor plotselinge bewegingen en dichtslaan worden voorkomen.

Voordelen en toepassingen

Naast het bieden van ondersteuning en bescherming voor je meubels, bieden meubelgasveren ook een mooie uitstraling. Ze zijn vaak discreet en passen naadloos in het ontwerp van moderne meubels. Ze zijn ideaal voor keukenkastjes, badkamermeubels en andere opbergoplossingen waar een zachte en gecontroleerde beweging gewenst is.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze meubelgasveren of wil je advies over de beste oplossing voor je meubelstuk? Bij Yachtsupplier staan we voor je klaar. Neem contact op via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen en te adviseren.

Copyright © 2024 Yachtsupplier