Winkelwagen 0
 

Verloopbussen

Met een verloopbus kunt u de krukstift breder maken. Dit kan handig zijn wanneer de krukstift smaller is dan het slot waarin die geplaatst moet worden. Wij beschikken over verloopbussen met verschillende breedtes, waardoor er altijd een verloopbus is die aan uw behoeften voldoet. De verloopbussen zijn beschikbaar in metaal en pvc.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verloopbussen

Met een verloopbus kunt u de krukstift breder maken. Dit kan handig zijn wanneer de krukstift smaller is dan het slot waarin die geplaatst moet worden. Wij beschikken over verloopbussen met verschillende breedtes, waardoor er altijd een verloopbus is die aan uw behoeften voldoet.

Waarom verloopbussen gebruiken?

Het vervangen of upgraden van deurkrukken kan soms uitdagingen met zich meebrengen, vooral als de nieuwe kruk een andere stiftmaat heeft dan het bestaande slot. In plaats van het hele slotmechanisme te vervangen of een nieuwe deurkruk aan te schaffen, biedt een verloopbus een goedkope en efficiënte oplossing. Hiermee kan men de gewenste deurkruk behouden en tegelijkertijd zorgen voor een naadloze werking met het slot.

Installatie verloopbus

Het installeren van een verloopbus is relatief eenvoudig en kan vaak zonder professionele hulp worden gedaan. Het is essentieel om de juiste maat bus te kiezen voor de stift en het slot. Eenmaal geïnstalleerd, vereisen verloopbussen minimaal onderhoud. Het regelmatig controleren van de stevigheid van de verbinding en het eventueel aandraaien van de bouten zorgt ervoor dat uw deur soepel en veilig blijft functioneren.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor u. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail ons op info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier