Winkelwagen 0
 

WC Garnituur sets

Wc garnituur sets zijn ervoor bedoeld om deuren op slot en los te kunnen draaien, bij sommige van onze sets kan je ook nog zien of de wc bezet of onbezet is. Bij Yachtsupplier bieden wij wc garnituur sets gemaakt van messing, chroom,  rvs 304, rvs 316, en verzinkt. Onze Toiletstiftfiameter verschillen van 5 tot 8mm. Bij de wc garnituur met een toiletstiftdiamter van 5 en 6mm wordt standaard een verloopstuk van 8mm geleverd.

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

WC garnituur sets

Met WC garnituur kunt u het wc-slot vergrendelen en ontgrendelen. Bij sommige sets kunt u meteen zien of de wc-deur open of gesloten is dankzij de vrij en bezet signalering.  We bieden verschillende afwerkingen aan, zodat u het garnituur kunt kiezen dat het beste bij uw interieur past:

Chroom, Mat chroom, Messing, Rvs geborsteld, Rvs gepolijst, Rvs mat en Zwart.

Heb ik een binnenzijde of buitenzijde WC garnituur nodig?

U bekijkt de uitvoering van het WC garnituur vanuit de binnenkant van de badkamer. De binnenzijde heeft de draaiknop en de buitenzijde heeft de vrij en bezet signalering.

Welke krukstiftdiameter heb ik nodig?

De benodigde krukstiftdiameter hangt af van de toiletstiftdiameter van uw wc-slot. Als u uw huidige WC garnituur vervangt, kunt u de stift van uw oude garnituur opmeten. Als u ook een nieuw slot bestelt, kijk dan op de productpagina van het slot welke toiletstiftdiameter nodig is. U kunt eventueel ook een verloopbus gebruiken.

WC garnituur met een toiletstiftdiameter van 5mm wordt altijd geleverd met een verloopbus van 5-8mm en WC garnituur met een toiletstiftdiameter van 6mm wordt altijd geleverd met een verloopbus van 6-8mm.

Service van Yachtsupplier

We helpen u graag bij het kiezen van het juiste WC garnituur voor uw interieur. Zoekt u een specifiek formaat of afwerking die niet op onze website staat, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of mail naar info@yachtsupplier.be. We staan voor u klaar!

Copyright © 2024 Yachtsupplier