Winkelwagen 0
 

Rozetten

Rozetten zorgen voor een nette afwerking van jouw deurklink. Met het gebruik van een deurkrukrozet zorg je niet alleen voor een nette afwerking, maar geeft het ook bescherming aan je deur. Onze rozetten zijn beschikbaar voor loopdeuren, klaviersloten en cilindersloten, en zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Bekijk hier ons volledige assortiment deurkrukrozetten. 

Producten 1-12 van 104

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rozetten

Rozetten zorgen voor een stijlvolle afdekking van de deurklink en dragen daarmee bij aan een verzorgd en compleet uiterlijk van de deur en de rest van je interieur. Bovendien beschermen rozetten het deuroppervlak tegen slijtage door veelvuldig gebruik van de deurklink.

Assortiment

Er zijn drie hoofdtypen rozetten:

Krukrozetten

Krukrozetten zijn specifiek ontworpen voor deurklinken. Ze bieden een stijlvolle overgang tussen de klink en de deur en zorgen ervoor dat de deurklink stevig op zijn plaats blijft. De krukrozetten zijn verkrijgbaar in veel verschillende afwerkingen, zoals chroom, messing en rvs (Inox). Ook zijn de krukrozetten verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals messing, rvs 304 (Inox A2) en het zeewaterbestendige rvs 316 (Inox A4). Deze zijn daarmee ook zeer geschikt voor gebruik op een (op zeegaande) boot of jacht.

Klavierrozetten

Klavierrozetten zijn bedoeld voor deuren met een klavierslot, waar een sleutel wordt gebruikt. Ze hebben een uitsparing voor de sleutel en bieden tegelijkertijd een fraaie afdekking van het sleutelgat. Deze rozetten zijn te verkrijgen in diverse afwerkingen, zoals chroom, rvs (Inox), messing en zwart. Op die manier kun je op een simpele manier je slot moderniseren.

Profielcilinder rozetten

Profielcilinder rozetten zijn rozetten ontworpen voor deuren met een cilinderslot. Ze hebben een grotere uitsparing voor het cilinderslot en zorgen voor een strakke afwerking rondom het slot. Ook deze rozetten zijn verkrijgbaar in vele verschillende afwerkingen, zoals chroom, messing, rvs (Inox) en zwart. Daarnaast zijn de rozetten ook verkrijgbaar in diverse materialen, zoals chroom, messing en het zeewaterbestendige rvs 316 (Inox A4). Deze zijn daarmee ook uiterst geschikt voor je (op zeegaande) boot of jacht.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze rozetten, of staat je gewenste rozet er niet tussen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. We zullen samen met je op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor jouw situatie. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail ons op info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier