Winkelwagen 0
 

Luikbeslag

Luikbeslag is essentieel voor het functioneren en beveiligen van de luiken op je boot of jacht. Het gaat hier om de scharnieren, sluitingen en andere onderdelen die ervoor zorgen dat je luiken stevig vastzitten, en soepel openen en sluiten. Het luikbeslag van Yachtsupplier is beschikbaar in vele verschillende soorten en materialen, zoals messing en rvs 316 (Inox A4).

Producten 1-12 van 300

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luikbeslag

 We beschikken over een ruim assortiment luikbeslag gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals messing, kunststof en RVS 316 (Inox A4). Ontdek hier ons volledige assortiment luikbeslag!

Assortiment

Luikringen en grepen

Luikringen en luikgrepen worden gebruikt om een luik te openen en sluiten. Ze dienen als handvat en zorgen voor een gemakkelijke en stevige grip. De luikringen-en grepen zijn beschikbaar in vele verschillende uitvoeringen en materialen. De luikringen zijn beschikbaar in messing en rvs, waarbij de rvs luikringen het meest geschikt zijn voor een boot of schip die op zee gaat, aangezien deze zeewater-en corrosiebestendig is.

Luikscharnieren

Luikscharnieren zijn onderdelen voor luiken speciaal ontworpen voor het soepel laten openen en sluiten van luiken. Deze scharnieren zijn cruciaal voor de functionaliteit van luiken en dragen bij aan de algehele uitstraling van uw luik.

Luiksluitingen

Een luiksluiting zorgt ervoor dat een luik wordt afgesloten. Ze worden dan ook voornamelijk gebruikt in boten, jachten, caravans of campers. We bieden luiksluitingen in diverse uitvoeringen, afwerkingen en materialen, zoals messing, rvs 304 (Inox A2) en rvs 316 (Inox A4).

Staartscharnieren

Staartscharnieren zijn een type scharnier die ook gebruikt kunnen worden voor het soepel laten openen en sluiten van luiken. Het scharnier heeft haar naam te danken aan de lange, smalle vorm van het scharnier. Deze scharnieren zijn beschikbaar in rvs 304 (Inox A2) en rvs 316 (Inox A4), en daarmee uitermate geschikt voor gebruik op uw boot of jacht!

Overval-en spansluitingen

Een spansluiting zorgt ervoor dat een klep of deur dicht geklemd kan worden. Dit zie je vaak bij gereedschapskisten of koffers, maar kan ook gebruikt worden voor luiken en deuren. De spansluitingen zijn beschikbaar in vele verschillende sluithoeken en materialen, zoals messing, rvs 304 (Inox A2) en rvs 316 (Inox A4). 

Spider hinges

Spider hinges zijn unieke scharnieren voor het openen en sluiten van luiken en deuren. Naast het unieke exclusieve ontwerp bieden spider hinges een openingshoek tot wel 178° graden. Onze spider hinges zijn gemaakt van rvs 316 (Inox A4) materiaal, en zijn daarmee ook uitermate geschikt voor zeevarende schepen, boten of jachten.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over ons luikbeslag, staat jouw gewenste luikbeslag er niet tussen, of heb je een heel andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. We zullen samen met jou op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing. Je kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013 of mailen naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier