Winkelwagen 0
 

Onzichtbaar meubelscharnier

Wenst u geen zichtbaar scharnier bij een gesloten kastdeur? Dan zijn onze onzichtbare scharnieren de oplossing voor een moderne en strakke afwerking. Bekijk hier ons volledige assortiment onzichtbare (ook wel: verdekte) scharnieren.

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Onzichtbare Meubelscharnieren

Onzichtbare scharnieren (ook wel: verdekte scharnieren genoemd), zijn kastdeurscharnieren die u niet kunt zien wanneer de deur gesloten is. Dit zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Wij bieden u een ruim assortiment onzichtbare meubelscharnieren aan in nikkel en zamac, en in de volgende afwerkingen:

Hoe werkt een onzichtbaar meubelscharnier?

Onzichtbare meubelscharnieren zijn niet zichtbaar als kastdeuren gesloten zijn. Dit zorgt voor een strakke afwerking. Onzichtbare meubelscharnieren zijn alleen zichtbaar zodra het deurtje geopend is. Wij bieden u een ruim assortiment onzichtbare meubelscharnieren aan. Als u vragen heeft over onze scharnieren, horen we dat graag van u.

Hoe monteer ik een onzichtbaar meubelscharnier?

De diepte van het verdekte scharnier dient eerst ingefreesd te worden in het meubelkozijn. Hierna worden de blinde meubelscharnieren vastgeschroefd. Zodra dit is voldaan, plaatst u de deur tegen het kozijnscharnierdeel en zet u het scharnierdeel vast met behulp van de juiste schroeven. Bekijk hier het stappenplan:

  1. Er dient in de deur en het meubelkozijn gefreesd te worden met een freesmachine of freesmal
  2. Bepaal de plek van de scharnieren op uw meubelkozijn en deur
  3. Schroef het scharnier vast in de deur
  4. Hang de deur in het kozijn en schroef het scharnier goed vast in het kozijn

Service van Yachtsupplier

Indien u vragen heeft over onze onzichtbare scharnieren, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Contacteer ons via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Onzichtbare meubelscharnieren

Onzichtbare scharnieren (ook wel: verdekte scharnieren genoemd), zijn kastdeurscharnieren die je niet kunt zien wanneer de deur gesloten is. Dit zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Wij bieden een ruim assortiment onzichtbare meubelscharnieren aan in het  nikkel en zamac, en in de volgende afwerkingen:

Hoe werkt een onzichtbaar meubelscharnier?

Onzichtbare meubelscharnieren zijn niet zichtbaar zodra kastdeuren gesloten zijn. Dit zorgt voor een strakke afwerking. Onzichtbare meubelscharnieren zijn alleen zichtbaar zodra het deurtje geopend is. Wij bieden een ruim assortiment onzichtbare meubelscharnieren aan. Mocht je vragen hebben over onze scharnieren, dan horen wij dat graag.

Hoe monteer ik een onzichtbaar meubelscharnier?

De diepte van het verdekte scharnier dient eerst ingreefd te worden in het meubelkozijn. Hierna worden de blinde meubelscharnieren vastgeschroefd. Zodra dit is voldaan plaats je de deur tegen het kozijnscharnierdeel en zet je het scharnierdeel vast met behulp van de juiste schroeven. Bekijk hier het stappenplan:

  1. Er dient in de deur en het meubelkozijn gefreesd te worden met een freesmachine of freesmal
  2. Bepaal de plek van de scharnieren op je meubelkozijn en deur
  3. Schroef het scharnier vast in de deur
  4. Hang de deur in het kozijn en schroef het scharnier goed vast in het kozijn

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste verdekte scharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511 - 233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier