Winkelwagen 0
 

WC garnituur

Is uw oude wc-slot aan vervanging toe of bent u uw badkamer aan het renoveren? Bij Yachtsupplier hebben we een ruime keuze aan wc-sloten. U kunt zowel de binnen- als buitenzijde apart bestellen, of als set. Zo bestelt u precies wat u nodig heeft! Onze wc-sloten voor krukstift 5 en 6mm worden altijd geleverd met een verloopbus naar 8mm.

Producten 1-12 van 71

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toiletgarnituur

Met toiletgarnituur kunt u een wc-slot vergrendelen en ontgrendelen. Dankzij de vrij en bezet signalering ziet u meteen of de wc-deur vast of los is. Het wc-garnituur is verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen, zoals bijvoorbeeld zwart. Omdat elk interieur uniek is, bieden we een ruime keuze aan afwerkingen voor uw toiletgarnituur, waaronder chroom, mat chroom, messing, rvs geborsteld, rvs gepolijst, rvs mat en zwart.

Heb ik een binnenzijde of buitenzijde toiletgarnituur nodig?

De uitvoering van het toiletgarnituur bekijkt men vanuit de binnenkant van de badkamer. De binnenzijde van het toiletgarnituur heeft de draaiknop en de buitenzijde heeft de vrij en bezet signalering.

Welke toiletstiftdiameter heb ik nodig?

De juiste krukstiftdiameter hangt af van de toiletstiftdiameter van uw wc-slot. Als u uw huidige toiletgarnituur vervangt, kunt u de stift van uw oude garnituur opmeten. Bestelt u ook een nieuw slot? Kijk dan bij de eigenschappen op de productpagina van het gewenste wc-slot voor de juiste toiletstiftdiameter. U kunt ook een verloopbus gebruiken. De standaard maat in België is 8mm.

Wc-garnituur met toiletstiftdiameter 5mm wordt bij ons altijd geleverd met een verloopbus 5-8mm en wc-garnituur met toiletstiftdiameter 6mm wordt altijd geleverd met een verloopbus 6-8mm.

Service van Yachtsupplier

We helpen u graag bij het kiezen van het juiste toiletgarnituur voor uw interieur. Zoekt u een specifiek formaat of afwerking die niet op onze website staat, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of mail naar info@yachtsupplier.be. We staan voor u klaar!

Copyright © 2024 Yachtsupplier