Winkelwagen 0
 

Schuifdeurslot profielcilinder

Een pc schuifdeurslot is een beveiligingsmechanisme dat wordt gebruikt om de deur van een schuifdeur te vergrendelen. Het is een soort slot dat is geïnstalleerd in de bovenkant of zijkant van de deur en wordt aangedreven door een cilinder. De cilinder is een ronde buis die is voorzien van een uniek profiel, waarmee het slot kan worden aangedreven. Als het slot is vergrendeld, kan de deur niet meer openen en is deze beveiligd tegen ongewenste indringing.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom de Pc Schuifdeursloten van Yachtsupplier?

Ben je op zoek naar een veilig en gemakkelijk te gebruiken beveiligingsmechanisme voor jouw schuifdeur? Dan is onze pc schuifdeurslot wellicht iets voor jou! Met onze pc schuifdeurslot kun je eenvoudig en snel de deur van jouw schuifdeur vergrendelen of ontgrendelen. Het slot is geïnstalleerd in de bovenkant of zijkant van de deur en wordt aangedreven door een cilinder. De cilinder is voorzien van een uniek profiel, waarmee het slot kan worden aangedreven. Dit beveiligingsmechanisme is zeer stevig en biedt je de nodige veiligheid en zekerheid. Ons schuifdeurslot profielcilinder is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit materiaal. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je hoeft alleen de sleutel te gebruiken om het slot te vergrendelen of te ontgrendelen. Bovendien bieden we ook professioneel advies voor onze pc schuifdeurslot. Zo kun je er zeker van zijn dat het slot op de juiste manier is geïnstalleerd en dat je optimaal gebruik kunt maken van dit beveiligingsmechanisme.

Hoe vervang ik mijn schuifdeurslot?

Om je schuifdeurslot te vervangen, zul je eerst het oude slot moeten verwijderen. Dit doe je door het slot te ontgrendelen en de schroeven die het vastzetten los te draaien. Je kunt de cilinder eruit draaien door de knop of hendel aan de binnenkant van de deur naar beneden te duwen en tegelijkertijd te draaien. Als het slot verwijderd is, kun je het nieuwe slot plaatsen door de gaten op dezelfde manier als het oude slot te bevestigen. Als het nieuwe slot een cilinderslot is, kun je de cilinder erin draaien door de knop of hendel aan de binnenkant van de deur naar boven te duwen en tegelijkertijd te draaien. Zorg ervoor dat het slot stevig bevestigd is en dat het soepel werkt voordat je de deur sluit. Als je twijfelt over hoe je het slot moet vervangen, kun je altijd contact opnemen met ons.

Welke overige soorten schuifdeursloten biedt Yachtsupplier?

Yachtsupplier beschikt over de volgende soorten schuifdeursloten:

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste schuifdeurslot er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier