Winkelwagen 0
 

Kledingroedes

Een kledingroede, ook wel garderobestang, kastroede, kledingstang of kastbaren genoemd, is een stang die je in je kledingkast kan plaatsen om hier je kleding aan op te hangen. Onze kledingroedes zijn gemakkelijk te monteren door gebruik te maken van onze roedehouders. De kledingroedes zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en mat aluminium, en nog veel meer. Onze kledingroedes zijn geschikt voor gebruik op zowel je boot als gewoon thuis. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina om zo gemakkelijk jouw kastroede te vinden.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kledingroedes en Garderobestangen

Een kledingroede, ook wel garderobestang, kledingstang, kastroede of kastbaren genoemd, is een kledingbuis die wordt gebruikt voor het ophangen van kleding in een kast, of tussen twee muren. Door kleding aan een roede te hangen voorkom je dat het gaat kreuken. Daarnaast is een roede ruimtesparend en zie je in één oogopslag al je kleren hangen, waardoor je kledingkast een stuk overzichtelijker wordt dan wanneer je de kleding bijvoorbeeld opgevouwen op een plank hebt liggen. Maak gemakkelijk je kastinrichting compleet door naast je roede ook houders, hangers en montagematerialen te bestellen. Deze producten vind je onderaan de categoriepagina onder het kopje 'gerelateerde producten', of bekijk de roedehouders hier.

Lengtes

Of je nu op zoek bent naar een lange kledingroede, of juiste een hele kleine, bij ons vind je een ruim assortiment met diverse lengtes van 1 tot en met 3 meter die je direct eenvoudig kunt bestellen. 

Vind eenvoudig je gewenste lengte door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina.

Zoek je kleinere garderobestangen van bijvoorbeeld 80 of 90 centimeter? Onze kledingroedes zijn eenvoudig te zagen, waardoor je deze zelf op maat kunt maken

Ben je op zoek naar lange kledingroedes van langer dan 3 meter? Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Wij bespreken dan de mogelijkheden met je, en zoeken naar de meest passende oplossing. Wij helpen je graag met het vinden van de meest geschikte kledingroedes!

Verschillende afwerkingen (kleuren)

Niet elke kledingkast en interieur is hetzelfde, en daarom heb je natuurlijk een garderobestang nodig die het beste aansluit bij de rest van je interieur. Daarom bieden wij onze kledingroedes aan met verschillende finishes, zoals bijvoorbeeld onze kledingroede zwart of aluminium. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende afwerkingen: Aluminium mat, Chroom, Nikkel, Wit en  Zwart. 

Ook wanneer je op zoek bent naar andere afwerkingen voor je kledingroede bij ons terecht. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be, en wij gaan op zoek naar jouw gewenste roedebuis!

Verschillende uitvoeringen

Bij Yachtsupplier heb je de keuze uit twee uitvoeringen kledingroedes: ovalen en ronde stangen. Welke roede het meest geschikt is voor jouw kast is geheel afhankelijk van je eigen smaak. Er is namelijk geen verschil in draagkracht van een ronde of een ovalen kledingroede. Hiervoor is enkel de dikte en het materiaal van belang. In de meeste gevallen is dit echter niet van belang, aangezien al onze kledingroedes sterk genoeg zijn voor het laten hangen van veel kleding.

Ophangsystemen kledingroedes

Er zijn meerdere wegen naar Rome, en zo zijn er ook meerdere manieren om een kledingroede op te hangen. De meeste kledingroedes worden met een zijdrager aan de zijkant van een kast of wand bevestigd. Deze wandsteunen zijn verkrijgbaar in dezelfde materialen en afwerkingen als de roedes zelf, waardoor het één geheel wordt. 

Daarnaast is het ook mogelijk om de garderobe stangen aan het plafond of onder een andere kledingplank te monteren. Dit kan gedaan worden met onze plafondsteunen. Dit is voornamelijk handig wanneer je geen tot weinig ruimte op de wand hebt, of wanneer de ruimte tussen de wanden te groot is om die daar te monteren. 

Wanneer je een lange kledingroede gebruikt adviseren wij om ook gebruik te maken van middensteunen. Deze steunen zorgen ervoor dat de stang niet inzakt wanneer er veel kleding aan gehangen wordt. Wij adviseren om gebruik te maken van deze middensteunen bij kledingroedes vanaf één meter.

Je kunt bij ons ook terecht voor schuifhaakhangers die je aan de kledingroede kan bevestigen. Door deze schuifhaakhangers hoef je geen kledinghangers meer te gebruiken. Deze schuifhaakhangers kunnen aan de kledingroede vast gemonteerd worden. Daardoor kan deze niet bewegen, dit is voornamelijk handig voor boten of andere bewegende objecten zoals een camper of een mobilhome.

Kledingroede op maat

Ook voor een kledingroede op maat kan je bij ons terecht. Doordat wij roedebuizen aanbieden tot en met drie meter, is het altijd mogelijk om deze in te korten naar de gewenste lengte. Je kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken van een ijzerzaag. Zorg ervoor dat je eerst goed opmeet welke lengte je nodig hebt, zodat je de roede niet te ver inkort, waardoor deze los komt te hangen!

Hoe hoog hang ik de stang in de kast?

Hoe hoog je de stang in de kast hangt, is allereerst afhankelijk van wat je eraan hangt. Zorg ervoor dat deze in ieder geval een meter boven de grond of plank hangt, zodat de kledingstukken hier boven blijven hangen. Wil je ook langere jassen, broeken, of jurken ophangen? Houd dan rekening met ongeveer 1,5 meter.

Hoe monteer ik een kledingroede?

Hoe je de kledingroede monteert, is afhankelijk van de roedehouder die je hebt gekozen. Over het algemeen plaats je eerste de roedehouder in de kast. Deze kan je in de kast schroeven. Vervolgens kan je de kastroede er in plaatsen. Bij de kastroedebuis staat aangegeven welke kastroedehouder je nodig hebt.

Let op: De kastroedes worden zonder houders geleverd. Deze kan je eenvoudig meebestellen onderaan de productpagina onder het kopje 'gerelateerde producten'

Aluminium of stalen kledingroedes?

Bij Yachtsupplier vind je zowel aluminium kledingroedes, als stalen kledingroedes. Het grootste verschil tussen deze twee materialen is de draagkracht die ze hebben. De stalen roedes zijn dunner, waardoor je hier minder kleding aan kunt hangen dan de aluminium roedes. Wil je zwaardere kleding ophangen, zoals bijvoorbeeld dikke jassen? Kies dan voor aluminium kledingroedes. De stalen roedes zijn de meest voordelige keuze.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze kledingroedes, of wens je advies bij het selecteren van de juiste kledingroede voor jouw situatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van meubelbeslag, en helpt je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Een goede klantenservice staat bij ons als team Yachtsupplier hoog in het vaandel en met onze 2.500+ reviews en met meer dan 65.000 bestellingen zijn wij er trots op dat wij onze klanten bijna altijd kunnen helpen met het vinden van een oplossing voor de betreffende situatie.

Kledingroede

Een kledingroede is een kledingbuis die wordt gebruikt voor het ophangen van kleding in een kast, of tussen twee muren. Door kleding aan een roede te hangen, voorkom je dat het gaat kreuken. Daarnaast zie je in een oogopslag al je kleren hangen, waardoor je kledingkast een stuk overzichtelijker wordt dan wanneer je de kleren bijvoorbeeld opgevouwd op een plank hebt liggen. Bij Yachtsupplier kan je je kastinrichting compleet maken door een kledingroede inclusief houders, hangers en schroeven te bestellen.

Lengtes

Ben je op zoek naar een lange kledingroede, of juist een hele kleine? Bij ons vind je diverse lengtes van 1 tot 3 meter die je direct eenvoudig kunt bestellen.

Je kan eenvoudig je gewenste lengte vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina.

Zoek je kleinere kledingroedes van bijvoorbeeld 80 of 90 centimeter? Onze kledingroedes zijn eenvoudig te zagen, waardoor je deze zelf op maat kunt maken.

Ben je op zoek naar lange kledingroedes van meer dan 3 meter? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Wij helpen je graag!

Kledingroede met kledingKledingroede met kleding
Kledingroede met houdersKledingroede met houders

Verschillende afwerkingen

Niet elke kast en niet elk interieur is hetzelfde. Daarom zoek je natuurlijk een roede die het best aansluit bij jouw interieur. Om deze reden bieden we onze kledingstangen aan met verschillende finishes, zoals bijvoorbeeld onze kledingroede zwart of aluminium. Je hebt de keuze uit de volgende afwerkingen:

Ook wanneer je op zoek bent naar andere afwerkingen voor je kledingroede, kan je bij ons terecht. Neem daarvoor contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek naar je gewenste roedebuis!

Verschillende uitvoeringen

Bij Yachtsupplier vind je zowel ronde kledingroedes, als ovalen kledingroedes. Welke roede het meest geschikt is voor je kast, hangt af van het design hiervan. Zo is er bijvoorbeeld geen verschil in draagkracht van een ronde en een ovale kastroede. Hiervoor is enkel de dikte en het materiaal belangrijk.

Ophangsysteem voor kledingroedes

Onze kledingroedes kunnen op verschillende manieren opgehangen worden. De meeste kledingroedes worden met een zijdrager aan de zijkant van een kast bevestigt. Daarnaast hebben we voor onze aluminium 30x14 roedes ook plafondbevestigingen verkrijgbaar in het aluminium en in het zwart. Vind je benodigde roedehouder op de productpagina onder het kopje 'gerelateerde producten', of vind je roedehouder hier.

KledingroedeKledingroede

Kledingroede op maat

Ook voor een kledingroede op maat kan je bij ons terecht. Doordat wij roedebuizen aanbieden tot en met drie meter, is het altijd mogelijk om deze in te korten naar de gewenste lengte. Je kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken van een ijzerzaag. Zorg ervoor dat je eerst goed opmeet welke lengte je nodig hebt, zodat je de roede niet te ver inkort, waardoor deze los komt te hangen!

Hoe hoog hang ik de stang in de kast?

Hoe hoog je de stang in de kast hangt, is allereerst afhankelijk van wat je eraan hangt. Zorg ervoor dat deze in ieder geval een meter boven de grond of plank hangt, zodat de kledingstukken hier boven blijven hangen. Wil je ook langere jassen, broeken, of jurken ophangen? Houd dan rekening met ongeveer 1,5 meter.

Hoe monteer ik een kledingroede?

Hoe je de kledingroede monteert, is afhankelijk van de roedehouder die je hebt gekozen. Over het algemeen plaats je eerste de roedehouder in de kast. Deze kan je in de kast schroeven. Vervolgens kan je de kastroede er in plaatsen. Bij de kastroedebuis staat aangegeven welke kastroedehouder je nodig hebt.

Let op: De kastroedes worden zonder houders geleverd. Deze kan je eenvoudig meebestellen onderaan de productpagina onder het kopje 'gerelateerde producten'

Aluminium of stalen kledingroedes?

Bij Yachtsupplier vind je zowel aluminium kledingroedes, als stalen kledingroedes. Het grootste verschil tussen deze twee materialen is de draagkracht die ze hebben. De stalen roedes zijn dunner, waardoor je hier minder kleding aan kunt hangen dan de aluminium roedes. Wil je zwaardere kleding ophangen, zoals bijvoorbeeld dikke jassen? Kies dan voor aluminium kledingroedes. De stalen roedes zijn de meest voordelige keuze.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze kledingroedes, of wens je advies bij het selecteren van de juiste kledingroede voor jouw situatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van meubelbeslag, en helpt je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Een goede klantenservice staat bij ons als team Yachtsupplier hoog in het vaandel en met onze 2.500+ reviews en met meer dan 65.000 bestellingen zijn wij er trots op dat wij onze klanten bijna altijd kunnen helpen met het vinden van een oplossing voor de betreffende situatie.

Copyright © 2024 Yachtsupplier