Winkelwagen 0
 

Traptrede profiel

Met een traptredeprofiel maak je gemakkelijk je trap veiliger. Een traptrede profiel brengt namelijk extra grip aan op de trap, waardoor de kans op uitglijden verkleind wordt. Daarom worden traptredeprofielen ook wel anti-slip profielen genoemd. Ze zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, breedtes en lengtes, waardoor er altijd een trapprofiel is die past bij de kleur en stijl van jouw trap! Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina, om zo eenvoudig jouw gewenste traptrede profiel te vinden!

Producten 1-12 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Anti-slip traptredeprofielen

Met een traptredeprofiel zorg je er gemakkelijk voor dat je trap veiliger is. De speciaal ontworpen oppervlaktestructuur zorgt voor een stevige grip, waardoor de kans op uitglijden aanzienlijk vermindert wordt. Dit is met name handig voor huizen waar bijvoorbeeld kinderen of ouderen wonen, maar is eigenlijk voor ieder huishouden handig om te hebben.

Onze standaard anti-slip traptredeprofielen hebben een kopbreedte van 12 milimeter, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste trappen. Ze zijn geschikt voor gebruik op boten, maar ook zeker geschikt voor gebruik in huizen of bedrijfsgebouwen. Naast de standaardvariant bieden wij ook mini varianten aan met een kopbreedte van 9mm. Deze zijn geschikt voor gebruik op kleinere traptreden.

Antislip strip met hoge slijtvastheid

Onze trapprofielen zijn van hoge kwaliteit, met een hoge slijtvastigheid. Dit wil zeggen dat de trapprofielen lang meegaan, en niet vaak vervangen hoeven te worden. Hierdoor kan je veel gebruik maken van je trap, met de nodige veiligheid.

Verschillende kleuren en afwerkingen

Onze traptredeprofielen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Elke trap is namelijk anders, en heeft daardoor ook een ander trapprofiel nodig. De witte en zwarte traptredeprofielen zijn bij ons de meest populaire profielen. Welk trapprofiel het mooiste bij de rest van jouw interieur past, hangt natuurlijk af van je eigen wensen. Om je daar een handje bij te helpen staat op elke productpagina de RAL-kleurcode aangegeven. Hierdoor krijg je een nog beter beeld bij hoe de traptredeprofielen zullen ogen bij de rest van jouw interieur!

Je kunt alle kleuren van onze trapprofielen vinden bij de filters op onze categoriepagina onder het kopje 'Finish'. Zo kan je gemakkelijk jouw gewenste kleur vinden.

Afmetingen

Bij ons kun je kiezen voor een standaard traptrede profiel rol van 25 meter, maar je kunt ook losse stukken halen van 1 meter per stuk. De mini uitvoering is te bestellen per rol van 50 meter, maar kan ook los per meter besteld worden. Wanneer je per meter besteld, dien je in het opmerkingenveld op de productpagina aan te geven of je het per meter wilt of in een rol. 

Voor het snijden van de traptredeprofielen brengen wij geen extra kosten in rekening. 

Hoe monteer ik mijn traptrede profiel?

Het monteren van een traptredeprofiel is over het algemeen een eenvoudige klus. Met behulp van een bovenfrees frees je een sleuf waar de profielen in geplaatst worden. Hiervoor kan je gebruik maken van onze groeffrees 8mm. Dankzij de geribbelde zijkanten blijven de profielen na het aanbrengen goed op hun plek zitten, en kunnen ze nauwelijks bewegen. Lijmen is daardoor dus niet nodig. Op de productpagina kan je ook een technische tekening zien, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Standaard of mini trapprofielen?

In de meeste gevallen adviseren wij om te kiezen voor de standaard traptredeprofielen. Deze profielen zijn namelijk het beste geschikt voor de meeste trappen. In sommige gevallen is het echter een betere keuze om voor de mini traptredeprofielen te kiezen. Deze profielen hebben namelijk een smallere kopbreedte, waardoor ze beter geschikt zijn en mooier ogen bij smallere traptredes. Dit komt vaak voor aan boord bij boten, jachten en schepen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste traptredeprofielen voor jouw situatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van traptredeprofielen, en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier