Winkelwagen 0
 

Deur-ladewervel

Een deurwervel (ook wel ladewervel genoemd) is een mechanisme waarmee u voorkomt dat de deurtjes of lades van uw kast opengaan. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u met uw boot op zee bent bij golven, of zodat de deurtjes of lades van uw kast opengaan tijdens het rijden met uw caravan, camper of mobilhome.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deur-ladewervel

Een lade/deurwervel, ook wel een meubelwervel genoemd, is een soort beveiliging voor meubels zoals laden of deuren van kasten. Het is een mechanisme dat voorkomt dat een lade of deur te open gaat of helemaal uit de kast of het meubel valt. Het wervelmechanisme wordt meestal geactiveerd wanneer een lade of deur een bepaalde hoek bereikt en voorkomt dat deze verder open gaat.

Waarvoor dient een Deur/Ladewervel?

Een deur- of ladewervel is een mechanisme die voorkomt dat de lades of deuren van uw kast open gaan terwijl u uzelf verplaatst. Dit kan bijvoorbeeld op het water zijn, maar ook tijdens het rijden met uw caravan, camper of mobilhome. Hierdoor beschermt u de inhoud van uw kast of lade tegen beschadiging door het eruitvallen van spullen. Ook kan een deur of ladewervel ingezet worden zodat kinderen of huisdieren niet bij de inhoud van de kast of lade kunnen, waar bijvoorbeeld gevaarlijke producten inliggen als schoonmaakmiddelen of medicijnen.

Welke finishes bied Yachtsupplier?

Yachtsupplier bied de volgende finishes aan:

U kunt gemakkelijk uw gewenste product vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina!

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste lade/deurwervel er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 511 233 013 of te mailen naar info@yachtsupplier.be. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier