Winkelwagen 0
 

Deurvastzetters sluiters en klemmen

Bij Yachtsupplier hebben we een ruim en divers assortiment deurvastzetters, sluiters en klemmen. Ons assortiment bestaat onder andere uit deurklemmen, deurdrangers, kantschuiven, deurvastzetters en deurbuffers. Door het ruime en diverse assortiment en de vele verschillende afwerkingen is er altijd een deurvastzetter die past bij uw interieur

Producten 1-12 van 175

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurvastzetters sluiters en klemmen

Bij Yachtsupplier hebben we een ruim en divers assortiment deurvastzetters, sluiters en klemmen. Onze collectie omvat deurklemmen, deurdrangers, kantschuiven, deurvastzetters en deurbuffers. Dankzij het uitgebreide aanbod in diverse afwerkingen vindt u steeds een deurvastzetter die bij uw inrichting past..

Assortiment

Deurvastzetters - met valhaak en magnetisch

In ons assortiment beschikken we zowel over deurvastzetters met valhaak als magnetische deurvastzetters. De deurvastzetters met valhaak zijn perfect voor situaties waarin een stevige bevestiging gewenst is. Deze zijn beschikbaar in zowel messing als het zeewaterbestendige rvs 316 (Inox A4), waardoor ze ook uitermate geschikt zijn voor uw boot of jacht.

Aan de andere kant bieden de magnetische deurvastzetters (ook wel deurmagneten genoemd) een strak en hedendaags ontwerp. Deze deurvastzetters werken door middel van een magneet, die de deur vasthoudt. Ook deze deurvastzetters zijn verkrijgbaar in messing en rvs 316 (Inox A4), waardoor deze ook zeer geschikt zijn voor uw boot of jacht.

Kantschuiven - Bascule en nagelkantschuiven

Kantschuiven zijn mechanismen die gebruikt worden bij dubbele deuren om één van de twee deuren vast te zetten. Hierdoor kan de andere deur normaal geopend en gesloten worden, terwijl de deur met de kantschuif op zijn plaats blijft. Dit zorgt naast veiligheid ook voor de nodige stabiliteit.

We bieden zowel Bascule kantschuiven als nagelkantschuiven aan. Bascule kantschuiven zijn ideaal voor grotere dubbele deuren, terwijl nagelkantschuiven dankzij hun compact design perfect zijn voor meubels en kastjes.

Deurklem

Met een deurklem met veer zorgt u ervoor dat openstaande deuren niet dichtslaan. Dankzij de tegenplaat die in de klem schuift, blijft de deur stevig op zijn plaats, zelfs bij wind of plotse bewegingen. De deurklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals messing en het zeewaterbestendige rvs 316 (Inox A4). Daardoor zijn de deurklemmen uitermate geschikt voor gebruik op uw boot, schip of jacht.

Deurdrangers

Met een deurdranger voorkomt u hard dichtslaande deuren, en zorgt er daarnaast voor de openstaande deuren automatisch sluiten. Dit voorkomt dus niet alleen geluidsoverlast van hard dichtslaande deuren, maar bespaart ook energie. De deurdrangers zijn verkrijgbaar van het gerenommeerde merk Dorma.

Kierhaken

Met een kierhaak kunt u uw deur of raam makkelijk op een kier zetten. Ideaal voor ventilatie en frisse lucht. Deze kierhaken zijn gemaakt van messing en daarom ook perfect voor vochtige ruimtes of op boten en jachten.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over ons assortiment deurvastzetters, of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste deurvastzetter? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst! Ons team van deskundigen zal samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor u! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier