Winkelwagen 0
 

Bascule kantschuiven

Een kantschuif wordt vaak gebruikt bij dubbele deuren om één van de deuren vast te zetten. Deze schuif wordt meestal aan de boven- en onderkant van de passieve deur geplaatst. Door de schuif te sluiten, wordt de deur stevig vastgezet, waarna de actieve deur er tegenaan kan sluiten en vergrendelen. Dit zorgt voor stabiliteit en beveiliging van de dubbele deuren.

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bascule kantschuiven

De bascule kantschuif is een essentieel onderdeel voor het beveiligen van dubbele deuren. Het is een mechanisme dat één van de dubbele deuren stevig op zijn plaats houdt, waardoor de andere deur veilig er tegenaan kan sluiten. De kantschuiven zijn beschikbaar in diverse afwerkingen, waaronder aluminium, chroom en messing.

Veiligheid en Stabiliteit

Met de bascule kantschuif wordt de passieve deur van een set dubbele deuren stevig op zijn plaats gehouden, waardoor de actieve deur er naadloos tegenaan kan sluiten. Dit zorgt niet alleen voor extra veiligheid tegen ongewenste indringers, maar ook voor stabiliteit van de deuren, vooral in bewegende omstandigheden zoals op zee.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste kantschuif? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen u voorzien van deskundig advies, zodat u de juiste keuze maakt! U kunt ons contacteren via +31 (0) 511 233 013, of e-mailen naar info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier