Winkelwagen 0
 

Zwemtrappen

Ontdek bij Yachtsupplier een uitgebreid assortiment aan zwemtrappen voor je boot, sloep of jacht. Onze zwemtrappen, vervaardigd uit rvs 316 (inox A4) en aluminium, zijn van topkwaliteit. Het is belangrijk te vermelden dat de zwemtrappen van rvs bestand zijn tegen zeewater (in tegenstelling tot aluminium), waardoor ze ideaal zijn voor op zeegaande boten.

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zwemtrappen

Yachtsupplier heeft een divers assortiment aan zwemtrappen. Hieronder een overzicht van onze zwemtrappen:

Onze inklapbare zwemtrappen zijn voorzien van een handig klapsysteem. Hiermee kun je gemakkelijk terug aan boord klimmen na een verfrissende duik. Tijdens het varen of aanmeren kan je de trap simpelweg inklappen.

De telescopische zwemtrappen van Yachtsupplier zijn compact dankzij hun uitschuifsysteem. Deze zwemtrappen zijn gemaakt van het zeewaterbestendige RVS 316 (Inox A4).

Boegladders zijn ideaal als je een hoge afstap hebt. Hang de boegladder eenvoudig over de preekstoel voor een gemakkelijkere toegang tot de kade.

Onze cassette zwemtrappen zijn inschuifbaar en kunnen volledig in de cassette worden opgeborgen, wat ze bijzonder ruimtebesparend maakt.

Daarnaast bieden we zwemtrappen voor rubberboten, gemaakt van aluminium. Deze zijn echter niet bestand tegen zeewater, dus we raden af om ze te gebruiken voor zeereizen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen of advies nodig bij het kiezen van de juiste zwemtrap? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier