Winkelwagen 0
 

Uitzetters

Raamuitzetters zijn een belangrijk onderdeel van ramen en deuren. Ze worden gebruikt om ramen en deuren veilig te openen en te sluiten. Yachtsupplier biedt verschillende soorten raamuitzetters beschikbaar in verschillende finishes, materialen en draairichtingen.

Producten 1-12 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Raamuitzetter van Yachtsupplier

Raamuitzetters zijn een soort raambeslag dat wordt benut om ramen te openen en te sluiten. Ze zijn geconcipieerd om het raam tot een bepaalde afstand te openen, waardoor frisse lucht kan binnenstromen terwijl het raam toch veilig dicht blijft.

Afwerkingen

De raamuitzetters van Yachtsupplier zijn beschikbaar in diverse afwerkingen, waaronder chroom gepolijst, mat chroom, messing gepolijst, nikkel en RVS. De keuze van de afwerking hangt af van uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning. Een chroom gepolijste raamuitzetter bijvoorbeeld, brengt een hedendaagse look aan uw raam, terwijl een messing gepolijste raamuitzetter een traditionele uitstraling heeft. Een RVS raamuitzetter daarentegen is bijzonder duurzaam en past uitstekend bij hedendaagse interieurs.

Wat is het onderscheid tussen een standaard raamuitzetter en een telescopische raamuitzetter?

Een standaard raamuitzetter heeft doorgaans een vaste lengte, terwijl een telescopische raamuitzetter in lengte verstelbaar is. Een standaard raamuitzetter beschikt vaak over een enkele arm die aan zowel het raam als het kozijn wordt bevestigd, waardoor het raam slechts in één vaste stand kan worden geopend.

Een telescopische raamuitzetter daarentegen bestaat uit twee delen: een korte arm bevestigd aan het raam en een uitschuifbare stang bevestigd aan het kozijn. De stang kan worden uitgeschoven om het raam op diverse hoogtes te fixeren. Zo kan het raam in meerdere posities worden geopend, afhankelijk van de gewenste luchtcirculatie en veiligheid.

Materialen

De raamuitzetters zijn eveneens beschikbaar in verschillende materialen, waaronder chroom, messing en RVS. De keuze van het materiaal hangt af van de functionaliteit die u zoekt en de stijl van uw interieur. Een messing raamuitzetter bijvoorbeeld, past uitstekend bij een klassieke woning, terwijl een RVS raamuitzetter ideaal is voor een modern interieur.

Heb ik een standaard raamuitzetter nodig of een telescopische?

De keuze tussen een standaard of telescopische raamuitzetter hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de specificaties van uw raam en kozijn. Over het algemeen wordt een telescopische raamuitzetter geadviseerd wanneer u het raam in diverse standen wilt kunnen openen. Een telescopische raamuitzetter biedt meer flexibiliteit. Indien u echter slechts één vaste stand wenst, is een standaard raamuitzetter voldoende.

Draairichtingen

Daarnaast zijn de raamuitzetters beschikbaar in 2 draairichtingen, te weten links en rechts. Het is cruciaal de correcte draairichting te kiezen voor een optimale functionaliteit en veiligheid.

Service van Yachtsupplier

Mocht uw gewenste formaat of materiaal raamuitzetter er niet tussen staan, of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be. Wij staan klaar om u verder te helpen!

Copyright © 2024 Yachtsupplier