Winkelwagen 0
 

WC Schilden

Een wc-deurschild, in combinatie met een passende deurkruk, heeft zowel een decoratieve als praktische functie. Het deurschild zorgt voor een nette afwerking door schroefgaten in de deur te verbergen. Bovendien biedt het bescherming. Een goed gekozen deurkruk en deurschild geven de deur een volledige en verzorgde uitstraling. Veel van onze wc-deurschilden zijn ook voorzien van een vrij/bezet signalering.

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

WC-schilden

Een wc-deurschild, in combinatie met een passende deurkruk, heeft zowel een decoratieve als praktische functie. Het deurschild zorgt voor een nette afwerking door schroefgaten in de deur te verbergen en biedt tevens bescherming. Een goed gekozen deurkruk en deurschild geven de deur een volledige en verzorgde uitstraling. Veel van onze wc-schilden zijn ook voorzien van een vrij/bezet signalering.

Welk deurschild heb ik nodig?

Kies een deurschild dat aansluit bij uw interieurstijl. Bij Yachtsupplier hebben we diverse stijlen, waaronder Chroom, Mat chroom, Messing, Rvs geborsteld (inox), Rvs gepolijst (inox) en Rvs mat (inox).

Wat betreft materialen kunt u kiezen uit Messing en Rvs 304 (inox A2).

Zal mijn deurschild gaan roesten?

Nee, zowel messing als rvs (Inox) roesten niet. Ze zijn dus uitstekend geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Bovendien zijn messing en rvs niet giftig en eenvoudig te reinigen.

Heb ik een binnenzijde of buitenzijde toiletgarnituur nodig?

De uitvoering van het toiletgarnituur bekijkt men vanuit de binnenkant van de badkamer. De binnenzijde van het toiletgarnituur heeft de draaiknop en de buitenzijde heeft de vrij en bezet signalering.

Service van Yachtsupplier

We helpen u graag bij het kiezen van het juiste toiletgarnituur voor uw interieur. Zoekt u een specifiek formaat of afwerking die niet op onze website staat, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 511 233 013 of mail naar info@yachts

Copyright © 2024 Yachtsupplier