Winkelwagen 0
 

Deurschild Profielcilinder rond

Met de ronde deurschilden voor profielcilindersloten geef je je woning en deur een klassieke, en traditionele uitstraling. Deze deurschilden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing en rvs (inox). Daarnaast zijn de deurschilden verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Zo is er altijd een deurschild die past bij jouw stijl. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurschild profielcilinder rond

Deze specifieke categorie van deurschilden is ontworpen om te passen bij deuren die zijn uitgerust met een profielcilinder. De ronde vorm geeft een gestroomlijnde en samenhangende look, wat ze een populaire keuze maakt voor zowel moderne als traditionele interieurs. De deurschilden zijn beschikbaar in hoogwaardig rvs (Inox) of messing.

Kenmerken en Voordelen

  • Stijlvol: De ronde vorm geeft een mooie afwerking aan uw deur.
  • Functionaliteit: Deze deurschilden zijn te gebruiken met profielcilinders, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare vergrendeling.
  • Materiaalkeuze: Verkrijgbaar in verschillende materialen zoals roestvrij staal en messing, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw interieur past.
  • Afwerkingen: Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals gepolijst of mat chroom, messing en rvs (geborsteld, gepolijst of mat)

Hoe monteer (en vervang) ik een deurschild? 

Het monteren van een deurschild is een eenvoudige klus bij het volgen van de volgende stappen:

  1. Verwijder indien nodig het oude deurschild door de schroeven/vijzen los te draaien.
  2. Bepaal waar het deurschild geplaatst dient te worden, en markeer deze positie.
  3. Houd het deurschild tegen de deur een markeer de schroefgaten
  4. Als uw deur van hard materiaal is gemaakt, is het aan te raden om voor te boren met een boormachine
  5. Plaats het deurschild tegen de deur, en schroef deze vast op de deur.

Service van Yachtsupplier

Indien u vragen heeft over onze deurschilden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij helpen u graag verder! Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier