Winkelwagen 0
 

Schuifdeurrail dubbel

Met een dubbele schuifdeurrail kan je 2 schuifdeuren parallel aan elkaar laten lopen op dezelfde rail. Hierdoor kunnen dus twee schuifdeuren op dezelfde rail langs elkaar schuiven. Deze schuifdeurrails zijn ideaal voor gebruik binnenhuis. De schuifdeurrails zijn beschikbaar in diverse afwerkingen, zodat er altijd een afwerking is die past bij jouw interieur. Bekijk hier ons assortiment schuifdeurrails en schuifdeuraccesoires.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeurrail dubbel

Met een dubbele schuifdeurrail kan je je schuifdeuren parallel aan elkaar laten lopen op dezelfde rail. Zo kunnen twee schuifdeuren vlot langs elkaar bewegen op één rail. Deze schuifdeurrails zijn ideaal voor gebruik binnenhuis. Bij Yachtsupplier kan je zowel voor een volledige schuifdeurrail set (boven & onderrail) kiezen als voor een afzonderlijke onder-of bovenrail.

De schuifdeurrails zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, wat zorgt voor een hoge stabiliteit en lange levensduur. 

Naast schuifdeurrails bieden wij ook onderrails, schuifdeur stoppers, onder-en bovenwielen en soft-close systemen aan.

Hoe plaats ik een schuifdeur?

  1. Meet de breedte van de deuropening om te bepalen waar de rails moeten komen, en markeer deze positie.
  2. Plaats de schuifdeurrails op de gemarkeerde plek met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Zorg dat de rails stevig vastzitten.
  3. Monteer het onder-en bovenwiel aan de schuifdeur.
  4. Hang de schuifdeur aan de rails, en schuif hem een aantal keer heen en weer om te controleren of deze soepel beweegt en goed in de rails zit.
  5. Rond uw schuifdeur af met accessoires, zoals onze magnetische schuifdeursloten.

Tip: Het plaatsen van de deur kan een onhandige klus zijn, er wordt daarom aangeraden om dit met 2 personen uit te voeren.

Schuifdeurrailsets, losse rails en toebehoren

Bij Yachtsupplier hoef je niet meteen een volledige schuifdeurrailset aan te schaffen. Zoek je enkel een losse onder- of bovenrail? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ook voor losse accessoires zoals schuifdeur stoppers, onder- en bovenwielen en soft-close systemen kun je bij ons terecht.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over de schuifdeurrails of wens je advies bij je keuze of de installatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van meubel en deurbeslag, en helpt je graag bij het vinden van de beste oplossing. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.be 

Copyright © 2024 Yachtsupplier