Winkelwagen 0
 

Drukknopsloten - Southco

Southco drukknopsloten zijn specifieke sloten die werken met een drukknopmechanisme. Ze zijn populair in toepassingen zoals serverkasten en industriële apparatuur, maar kan ook gebruikt worden als drukknopslot op uw kast of lade.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Southco Drukknopsloten

Southco is een gerenommeerde naam in de wereld van deur-en meubelbeslag. Daardoor zijn de drukknopsloten van Southco ook een populaire keuze! Southco's durkknopsloten zijn een type slot dat werkt door middel van een drukknop. Dit type slot is veel terug te vinden op serverkasten en industriële machines, maar kunnen ook gebruikt worden in het interieur van een huis, voor een industriële look.

Verschillende Modellen

De drukknopsloten van Southco zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en afwerkingen, waaronder chroom en zwart. U kunt uw gewenste drukknopslot eenvoudig vinden door gebruik te maken van de filters op de categoriepagina!

Installatie van een Southco Drukknopslot

Om een Southco drukknopslot te monteren, start u met het boren van een opening voor het rozet. De exacte diameter van deze opening vindt u terug op de productpagina van het gekozen slot. Eenmaal het rozet geplaatst is, monteert u het slot aan de binnenkant van de deur. Aan de buitenkant bevestigt u de drukknop in het rozet. Als laatste stap monteert u de hoeksluitplaat aan de kast of muur.

Hulp nodig?

Indien u vragen heeft over het selecteren van het juiste slot of als u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om ons te contacteren. U kunt ons bereiken op +31 (0) 511 233 013 of via e-mail op info@yachtsupplier.be. We staan klaar om u te assisteren in uw zoektocht naar het perfecte slot.

Copyright © 2024 Yachtsupplier