Winkelwagen 0
 

Koordhouder

Een koordhouder is een onderdeel om koorden, touw of draden om te wikkelen of vast te zetten. Hierdoor wordt voorkomen dat ze in de knoop raken of verloren gaan. De koordhouders zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig messing.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koordhouder

Een koordhouder (ook wel: touwhouder genoemd) wordt gebruikt om touw in te wikkelen en vast vast te zetten. Dit voorkomt dat draden door de war raken of in de knoop terecht komen. De koordhouders zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit messing. De koordhouders zijn beschikbaar in diverse lengtes varierend van 40mm tot 130mm

Gebruik van een koordhouder

Koordhouders zijn niet alleen onmisbaar in de watersport, maar vinden ook hun nut in huiselijke omgevingen. Aan boord van schepen en jachten helpen ze onder andere zeil-en fenderlijnen georganiseerd te houden, voorkomen ze dat lijnen in de knoop raken of overboord waaien, en zijn ze handig voor het bevestigen van vlaggen of het organiseren van visgerei. 

Daarnaast zijn koordhouders ook zeer geschikt voor gebruik in de huiselijke omgeving. Zo kunnen ze onder andere gebruikt worden voor het georganiseerd houden van verlengsnoeren, of het beheren van hobby- en handwerkmaterialen. Of u nu op het water bent of thuis, een koordhouder biedt een praktische oplossing voor een georganiseerde ruimte.

Montage koordhouder

De montage van een koordhouder is over het algemeen een eenvoudige klus. Wanneer u de locatie waar de koordhouder geplaatst moet worden hebt bepaald kunt u de koordhouder bevestigen door de koordhouder vast te schroeven op de bevestigingspunten. Hiervoor kunt u de schroeven/vijzen gebruiken onder 'gerelateerde producten' op de productpagina.

Let op: De schroeven/vijzen worden niet standaard meegeleverd.

Service van Yachtsupplier

We hebben een ruim assortiment koordhouders in verschillende lengtes. Mocht u nog vragen hebben over de koordhouder aarzel dan niet om ons te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.be

Copyright © 2024 Yachtsupplier