Winkelwagen 0
 

Bekerhouders

Een bekerhouder is ideaal voor het houden van bekers, glazen, flessen en blikjes op bijvoorbeeld je boot of pokertafel. De bekerhouders zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder kunststof en inox (rvs). Ook voor wijnglazen bieden wij de perfecte oplossing. Bekijk hier ons hele assortiment bekerhouders!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekerhouders voor boten

De bekerhouders van Yachtsupplier zijn geschikt voor jouw boot. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en kleuren. Je kunt kiezen tussen kunststof en rvs (inox) bekerhouders. Het is goed om te weten dat rvs extra corrosiebestendig is, waardoor het beter bestand is tegen zout zeewater en lucht. 

Naast bekerhouders bieden we ook oplossingen voor het vasthouden van wijnglazen. De wijnglashouders zijn gemaakt van rvs 304 (inox A2), en zijn daardoor zeer geschikt voor op jouw boot of jacht.

Welk formaat bekerhouder heb jij nodig?

Om het juiste formaat bekerhouder te bepalen, is het belangrijk dat je de beschikbare ruimte waar de bekerhouder geplaatst wordt goed voor ogen hebt. Bij al onze bekerhouders staat de inboormaat beschreven, zodat je gemakkelijk jouw gewenste formaat kunt vinden!

Overige toepassingen

Naast gebruik op jouw boot of jacht, kun je de bekerhouders natuurlijk ook elders plaatsen. We zien dat onze bekerhouders vaak worden gebruikt in bijvoorbeeld pokertafels en (vracht)auto's. Ze worden dan vaak in het middenconsole tussen de voorstoelen gemonteerd. 

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen, of heb je advies nodig bij het selecteren van de juiste bekerhouder? Neem gerust contact op met onze klantendienst. Ons team is gespecialiseerd in meubelbeslag en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Contacteer ons via +31 (0) 511 233 013 of mail naar info@yachtsupplier.be.

Copyright © 2024 Yachtsupplier